OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A kad nastupa taj kraj kad će se strpljenje isplatiti? Financijski rezultati i tok se ne dešavaju u mjesec, dva, nego je to spor proces koji traje godinama. A utom razdoblju se može presložiti 10 puta i opet dočekat taj kraj ali sa većom zaradom.

ne čekam kraj, nego vrtim cijelo vrijeme, i nastavit ću vrtiti jer ide prema gore (moje osobno mišljenje)….

Hahahaha, baš gledam, netko iskipao 3000 kom na 2,43 i uletio po 2,36… lijepo u 15 min…. 210 kunica u džepu, ili cca 85 dionica više za iste pare …..

Hahahaha, baš gledam, netko iskipao 3000 kom na 2,43 i uletio po 2,36… lijepo u 15 min…. 210 kunica u džepu, ili cca 85 dionica više za iste pare …..

To se zove strpljenje… 😉

Entuzijazam splasnuo čini mi se?
Očekujemo kakvu vijest uskoro, bilo što?

Novo FI za mjesec i pol 🙂

Mozda prije dođe ocitovanje AZTNa o najavljenoj koncentraciji H1 i Optime, te mogucem produzenju upravljanja HTa.

Poslao sam upit na AZTN kada bi mogla biti odluka, ali naravno nisu mi bas nista odgovorili. 🙂

Čini se da se trokut lagano zatvara…

Kako mislite?

Kako mislite?

Kada se zatvori možemo krenuti natrag prema 7, 8 kuna. Tu nam nikakve analize ne trebaju

Čini se da se trokut lagano zatvara…

Prema trenutnom stanju probit ce gornu liniju otpora, a nekih vecih kolicina nema na prodaju…

Kako mislite?

Kada se zatvori možemo krenuti natrag prema 7, 8 kuna. Tu nam nikakve analize ne trebaju
[/quote]
a hoće li ići brzo ili onako pomalo?

New Report

Close