A kad nastupa taj kraj kad će se strpljenje isplatiti? Financijski rezultati i tok se ne dešavaju u mjesec, dva, nego je to spor proces koji traje godinama. A utom razdoblju se može presložiti 10 puta i opet dočekat taj kraj ali sa većom zaradom.
ne čekam kraj, nego vrtim cijelo vrijeme, i nastavit ću vrtiti jer ide prema gore (moje osobno mišljenje)….
Hahahaha, baš gledam, netko iskipao 3000 kom na 2,43 i uletio po 2,36… lijepo u 15 min…. 210 kunica u džepu, ili cca 85 dionica više za iste pare …..
Hahahaha, baš gledam, netko iskipao 3000 kom na 2,43 i uletio po 2,36… lijepo u 15 min…. 210 kunica u džepu, ili cca 85 dionica više za iste pare …..
To se zove strpljenje… 😉
Novo FI za mjesec i pol 🙂
Mozda prije dođe ocitovanje AZTNa o najavljenoj koncentraciji H1 i Optime, te mogucem produzenju upravljanja HTa.
Poslao sam upit na AZTN kada bi mogla biti odluka, ali naravno nisu mi bas nista odgovorili. 🙂
Kako mislite?
Kako mislite?
Kada se zatvori možemo krenuti natrag prema 7, 8 kuna. Tu nam nikakve analize ne trebaju
Čini se da se trokut lagano zatvara…
Prema trenutnom stanju probit ce gornu liniju otpora, a nekih vecih kolicina nema na prodaju…