OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da trenutno stoji.

Neka samo nastavi ‘stajati’ ovako. 😀

Ova dionica niš ne valja, zato je valjda i poklanjaju…

Sve je manje altruista…

A ti je vjerovatno samo skupljaš kao i svi ostali koji to govore. Ja isto skupljam, jer očekujem povratak prema 10. Moje viđenje, nije nagovor.

Jedna od najjeftinijih kompanija na ZSE.
EBITDA za 2015 : 106 milijuna kuna.
Trenutna tržišna kapitalizacija cca 150 milijuna kuna.

Ja sam tijekom godine ovdje kupio koliko sam mislio.

Sada samo cekam neizbjezni povratak na normalnije vrijednosti. 😀

Ja čekam i čekam i čekam i čekam izlaz iz RIZ-a, ali nikako da više budu te objave za brojila di su podizvođači i MORH i neke još navodne stvari u Koreji….. i čekam i čekam i čekam i čekam……

To je dobra stvar kod Optime, ne ovise o poslovima za koje se moraju uvijek iznova boriti.

Jednom kada dobiju pretplatnika to je manje vise to, nema velikih oscilacija.

RIZ je dobar, ali Optima je po meni trenutno bolja investicija.

Samo treba biti strpljiv. Danas je Optima dobra, prije 6 mj je bila još bolja za samo skupljati… No, strpljivima vrijeme ovdje donosi profit.

Kakav je to investitor koji je strpljiv? Strpljivi samo gube novac. Dok je vama “strpljivima” novac zarobljen godinama pravi investitori zarađuju. Evo ja sam kupio po 1.6 i odmah si stavio target za prodaju po 2.2, ali kako je naglo rasla sačekao sam i prodao po 2.6. Sad sam ponovo ušao po 2.21 (iako sam mogao i po 2.13 ali eto ne možeš uvijek pogoditi dno pa sam zakasnio). Sad ti računaj koliko ti se strpljivost isplati i koliko si mogao zaraditi.

Bravo Kikac… Treba nam sto vise takvih kao ti.

Sretno ti dalje.

Ne znam po čemu bi se dalo naslutiti da se strpljivost po mojem komentar čeka godinama! Tako su strpljivi oni koji su po 8 naprimjer ulazili. Moja strpljivost je onolika koliko si zadam targete. Obzirom na financijske rezultate i tok kojim osobno smatram da će ova dionica ići, strpljenje će biti na kraju isplativo.

New Report

Close