Haha, da…. Eto, bit ce da su i skupili love da se na TV-u reklamiraju. Iskreno ne mogu reći da sam viđao njihove reklame prije….
Ma i dijele novac. 😀
Evo stigla mi njihova poklon kartica sa 300 kuna jer sam produzio ugovor. Inace, presao za T-Coma na Optimu prije 2 godine.
Jako zadovoljan…
leo
ako neznaš, konkurencije nam za obnove ugovora dijele mobitele vrijedne 1000 i više kuna po cijeni od 100 kn.
prva jesenska kiša i kišobran propušta, nadajmo se da neće biti kišna jesen
dobar,,,i nazad na startne pozicije 🙂 tg. mod brise
mene to ne brine toliko jer mi je ulaz ispod 2 kn, dakle i tih 10 kn bi mi bilo 500% zarade
Jesi li uspija izvući ulog?
Onda koliko po vama vrijedi OPTIMA???
Daleko više od sadašnje cijene :-)))
mene to ne brine toliko jer mi je ulaz ispod 2 kn, dakle i tih 10 kn bi mi bilo 500% zarade
[/quote]
ako te baš zanima, Barba moj, još sam podebljao po 2,30 kn jučer
iako, niti jučer nije pala ispod te 2,00 kn niti neće, ne moraš se uzalud veseliti tuđoj nevolji, uzalud ti je 😉
pogledaj malo moje postove otprije, nisam ti ja špekulant koji izlazi da bi ulazio
pozdrav!
[/quote]
ako te baš zanima, Barba moj, još sam podebljao po 2,30 kn jučer
iako, niti jučer nije pala ispod te 2,00 kn niti neće, ne moraš se uzalud veseliti tuđoj nevolji, uzalud ti je 😉
pogledaj malo moje postove otprije, nisam ti ja špekulant koji izlazi da bi ulazio
pozdrav!
[/quote]
Kakvo veselje tuđoj nevolji?
Vidin da si zabrija na neku veliku dobit!
Ali zašto misliš da si u nevolji?