Može ukratko zašto je uopće tako nisko srušena dionica , gledam prije godinu i pol, dvije bila je 7 kn.????
evo, skinut je cijeli 4900H nalog, imao je samo 100 skrivenih dionica tj. ukupno 5000, tj. običan lažnjak… :-)))
Zato što su bankrotirali i u PSN-u izdali 60 milijuna dionica.
Belupo, koliko je takvih lažnjaka otkriveno na kupnji zadnjih dana, ovdje je sve lažnjak, i tko zadnji bud…
samo bez nervoze ingromane, iako mi je jasno da si nervozan kad si jučer prodao na 2 kn, a sutra ćeš opet kupovati nazad po 2,5 kn,hehe
teoretski smo mi već tamo, ali trebati će tu još puno posla obaviti, mnogi će biti zadovoljni s 50,100,200% , ali 3 kn je nadohvat 150 000kom
[/quote]
Eh prema ovome “teoretski” i nadohvat moj portfelj vrijedi 10x vise i mogu lagano u mirovinu..
Daj Boze 5kn uskoro ali…
belupo, malo si mi nesiguran, ja sam jučer pojačavao na 2,05, ali glavnina 90% je sa 1,65. Pohlepa je smrt za portfelj.
neki niti danas nisu progledali, samo dajte, roba je tražena
Polako…
Neka tjedan zavrsi ovako, ja prezadovoljan.
Tako je, ali nekako mi se čini da nema baš puno robe na ovim cijenama pa nisam siguran da je ovo održivo duže vrijeme. S druge strane keša je očito sve više a potentnih dionica baš i ne vidim puno na horizontu.