OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čemu to navlačenje sad će na tri kune.
Kao djeca.
Ako je očito pusti da traje…

ah… igra se za žive novce pa su dozvoljene skoro sve metode.
[/quote]

kad se samo sjetim što je @plavi radio na Ingri nekada davno, i nitko se ne može požaliti 🙂 Dobro je malo pohlepe, to će dignuti burzu. Možda je sada nova 2006.

[/quote]
još mu to nisi zaboravio?

who dares, wins

Odmah da nesto rascistimo. Nije nova 2006. jer je samo jedna 2006. godina. Ovo je 2016.

Nadalje, ako je i netko navlacio tada i usporedba sa sada apsolutno ne stoji. Svi smo vjerovali tada da ce biti jos bolje pa se dogodilo to sto se dogodilo.

U zdravlje!!!

Obrisati. Dupli post.

prodaja se sakrila u mišju rupu…

Mogli bi danas do 2,40 lagano…. Vidim ponuda pada jako a potražnja raste

Nastavlja se OPTIMAlizacija! 🙂

Je li ovo na principu tko zadnji magarac?

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

Optima je podcijenjena, obveznica isto kao i dionica. Osobno sam se više koncentrirao na obveznicu i kupovao ju nedavno na 40% (povrat do dospijeća je cca 195% ili u prosjeku nešto više od 30% godišnje, ukoliko kompanija toliko preživi naravno) a dionica imam sitno od predstečajne koje čuvam i ne planiram ih prodavati, jedino još nadokupiti ukoliko mi se oslobode sredstva 🙂 jer vjerujem da su i dionica i obveznica zapravo u slučaju Optime dugoročna ulaganja, osim ako se iznenada ne pojavi kupac, onda će naravno dionica brže odreagirati.
Iako me ovo neodoljivo podsjeća na ponašanje Generine dionice prije objave prodaje 🙂 no vjerojatnije je to što se Merkur maknuo s prodaje.

3 lipe do blokade, fijuu.

Što je ovo, opća pomama, kao da je đabe….

Čekić!

“JohnnyMB
Mogli bi danas do 2,40 lagano…. Vidim ponuda pada jako a potražnja raste”

Rekli bi u školi, sjedi 5.

New Report

Close