OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uz odluke AZTN-a i posljednje kombinacije s H1 sve je očitije da se vraćamo na situaciju prije 10 godina i izuzev mobilne telefonije i TELE 2 imati ćemo opcije A i B, VIP i HT. Bojim se da bi kada se to posloži moglo ići prema dizanju cijena, Amis se recimo strašno pormijenio na gore (moje osobno iskustvo) otkada nisu samostalni

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Najbolje je da u tim odvojenim postupcima odobre pripajanje H1, a odbiju produljenje upravljanja, i ostane obveza prodaje 2017.

Ma ovo je win-win situacija.

Ostane li HTovo ili ide u prodaju, vrijednost Optime raste u ova slucaja.

Još bi najbolje bilo odbijanje svega, i prodaja optime za pola godine, a igra nam sve , pravi win-win.

Još samo 20 lipa rasta, i rupa je na asku do nominale.

ako Zaba ovo proda po 2 kune, neka idu i moje

Ovo bi mogla postati prava raketa

pravi rast bit će kad se počiste ove burekđije koje se guraju prodati do 2 kn

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

I dok Optimi ovih dana raste vrijednost dionice, u AZTN-u navode da je HT zajedno sa Zagrebačkom bankom, koja je vodeći dioničar Optime, prema postojećem rješenju obvezan krenuti u prodaju tog operatera najkasnije 10. srpnja 2017.

….ne mislite valjda da će se OPTIMA prodavati ispod 5 kn……

Nitko dugo nije spomenuo frazu ‘otkljucavanje vrijednosti’. 😀

Mislim da se upravo to ovdje dogadja. Ne moze treci telekom na trzistu vrijediti samo 100 miliona kuna.

nitko ne spominje otključavanje, jer samo jedan ulagač ima kod sebe ključ, a on očito nije naš “sustanar”

Taj ulagač više voli tenkove i ostali oklop, ide to i bez njega. Kad nešto jednostavno vrijedi više, ne može se zaustaviti.

2/3 dionica ispod 2 kn su počišćene, još je ostala 1/3….možda to ode već danas, ako ne i sutra ima vremena 😉

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

New Report

Close