Uz odluke AZTN-a i posljednje kombinacije s H1 sve je očitije da se vraćamo na situaciju prije 10 godina i izuzev mobilne telefonije i TELE 2 imati ćemo opcije A i B, VIP i HT. Bojim se da bi kada se to posloži moglo ići prema dizanju cijena, Amis se recimo strašno pormijenio na gore (moje osobno iskustvo) otkada nisu samostalni
Najbolje je da u tim odvojenim postupcima odobre pripajanje H1, a odbiju produljenje upravljanja, i ostane obveza prodaje 2017.
Ma ovo je win-win situacija.
Ostane li HTovo ili ide u prodaju, vrijednost Optime raste u ova slucaja.
Još bi najbolje bilo odbijanje svega, i prodaja optime za pola godine, a igra nam sve , pravi win-win.
Još samo 20 lipa rasta, i rupa je na asku do nominale.
ako Zaba ovo proda po 2 kune, neka idu i moje
pravi rast bit će kad se počiste ove burekđije koje se guraju prodati do 2 kn
I dok Optimi ovih dana raste vrijednost dionice, u AZTN-u navode da je HT zajedno sa Zagrebačkom bankom, koja je vodeći dioničar Optime, prema postojećem rješenju obvezan krenuti u prodaju tog operatera najkasnije 10. srpnja 2017.
….ne mislite valjda da će se OPTIMA prodavati ispod 5 kn……
Nitko dugo nije spomenuo frazu ‘otkljucavanje vrijednosti’. 😀
Mislim da se upravo to ovdje dogadja. Ne moze treci telekom na trzistu vrijediti samo 100 miliona kuna.
nitko ne spominje otključavanje, jer samo jedan ulagač ima kod sebe ključ, a on očito nije naš “sustanar”
Taj ulagač više voli tenkove i ostali oklop, ide to i bez njega. Kad nešto jednostavno vrijedi više, ne može se zaustaviti.
2/3 dionica ispod 2 kn su počišćene, još je ostala 1/3….možda to ode već danas, ako ne i sutra ima vremena 😉