Ostalo cca 560 000 kom… dve-tri tisuće više manje.
Uzeo opet 10000 kom na 1,65.
Idućih 100000 kom uzimam na cca 1kn……pa 200000 na 0,5kn……itd……..
Uglavnom…..pripremio sredstva za sve okolnosti……
Pa onda si danas trebao prodati, a ne kupovati?!
Pa onda si danas trebao prodati, a ne kupovati?!
[/quote]
Ma to je bilo više u šali rečeno…..
Naravno da je sada nerealno očekivati da će biti prosipanja do 1,00kn, a kamoli nize…..
Lako moguće rješavanje njihove kompletne preostale količine do kraja tjedna, a u tom slučaju bi bilo mudro još malo podebljati……
Zoveš se accountant, a mjerilo ti g.H. koji je čak i dokupio?
Kalkulator u ruke.
A što vaš kalkulator kaže? Očito da se ne isplati? ja ću svoju računicu napraviti kad se vratim s GO bez brige
Ako vas brine samo g.H osim njega unutra su ZABA, HT i tko zna tko ne pod raznim skrbnickim
PSN su osmišljene tako da se određeni vjerovnici 'izuju', a drugi stave u povoljniji položaj
e sad, cijela gore navedena ekipa je potraživanja pretvorila u udjele po 10 kn, napravit će sve da izađu van s nekom zaradom
mene to ne brine toliko jer mi je ulaz ispod 2 kn, dakle i tih 10 kn bi mi bilo 500% zarade
[/quote]
Dok se ti vratiš sa GO ovo će bit ispod 1 kune!
Imam osjećaj da će g.H. hitno morat u dokup.
Možda vam se i ja pridružim negdje ispod 0,50 kuna ?!?
[/quote]
nek’ ovo bude mala školica investiranja, svima, ne samo Vama barba1
dok nema likvidnosti, ne možete znati tržišnu vrijednost dionice (namjerno kažem ‘tržišnu’ jer ju određuju sile ponude i potražnje, ne nužno posljednja fin. izvješća)
do prije par dana se osjećao strah, tko će to pokupiti? tu svu silu dionica?
a danas? izgleda da ih je malo?
Ne bi me iznenadilo da danas bude protrgovano 500.000kom optime,u 20 min.85.000kom sa rastom cijene i potražnje
Jer Kupac ima lovu
Merkur je vjerojatno na oko 480000 komada.
Danas su podigli ljestvicu na 1.70. Vjerujem da su u slijedeca 3 dana vani.
je li taj merkur u osnovi slovenska firma? nešto mi se čini da jeste. inače slovenci imaju neke bizarne transakcije tipa kupim skupo pa prodam jeftino. možda misle da će njihovi domaći ulagači manje obraćati pažnju na marifetkuke koji su izvedeni u hr?
“1995. godine Merkur Versicherung AG iz Graza je ažurirao potrebitu dokumentaciju za osnivanje osigurateljnog društva te u za Hrvatsku teška vremena uložio kapital i znanje. Iskustvo i sigurnost jednog od najstarijih europskih osiguratelja (utemeljen 1798. godine) i prvog privatnog zdravstvenog osiguranja bili su kamen temeljac Merkur osiguranju d.d.”
– Austrijanci…
je li taj merkur u osnovi slovenska firma? nešto mi se čini da jeste. inače slovenci imaju neke bizarne transakcije tipa kupim skupo pa prodam jeftino. možda misle da će njihovi domaći ulagači manje obraćati pažnju na marifetkuke koji su izvedeni u hr?
Oni su i himr prodavali pa je dionica skocila 80% nakon njihove rasprodaje