ako idu sve prodati, to bi ovim tempom mogli prodati za 1-1,5 mj.
inače,što mislite ovo sa H1 , je li slijedi iskrcavanje u ponedjeljak ili malo veselja za postojeće dioničare?
iskrcavanje definitivno ne! zašto? u Optimi opravdavaju potez uštedama (pop. sinergijama), lakšim ispunjenjem obveza iz PSN…
dakle, sad je red na Merkur os. i vjerujem da će likvidnosti biti da izađu iz OPTE u potpunosti ako to i dalje žele
za analizu što donosi pripajanje H1 bit će više vremena u danima koji dolaze
[/quote]
Accountant, vjeruješ li da će biti likvidnosti i za ovih novih 7 848 688 dionica H1TE koje će postati OPTE?
63 556 808 + 7 848 688 = 71 405 496
Accountant, vjeruješ li da će biti likvidnosti i za ovih novih 7 848 688 dionica H1TE koje će postati OPTE?
idemo korak po korak, za sad je Merkur taj koji blokira cijenu svojim prodajama.. ovo s H1 je nova situacija za sve nas, vjerujem pozitivna.. dakle, prvo ćemo morati vidjeti kako će proći trgovinski ponedjeljak
uostalom veći igrač može dogovori blok transakciju i riješiti sve
uostalom meni je jedan gdin ovdje mjerilo a on je svoja potraživanja pretvorio u dionice, pa malo čini mi se i dokupio
Optima izbacuje sve bolja izvješća, u ovom kvartalu vidimo rast svih pokazatelja osim glas. usluge koja je u padu svim telekomima
nego što da sam optimist da će likvidnosti biti! po kojim cijenama? ne znam i nije me briga, samo da se trguje.. nezadovoljan prodaje, drugi kupuje
što se tiče ostalih dusebriznika koji strahuju zbog produženja ugovora upravljanja HTa, sve je do sada bilo ok i biti će i ubuduće!
Do 2021 se možda zaba i ht naplate iz poslovanja pa sve kaj dobiju extra njima super … ja riskiram jer ovo nije investiranje :))
idemo korak po korak, za sad je Merkur taj koji blokira cijenu svojim prodajama.. ovo s H1 je nova situacija za sve nas, vjerujem pozitivna.. dakle, prvo ćemo morati vidjeti kako će proći trgovinski ponedjeljak
uostalom veći igrač može dogovori blok transakciju i riješiti sve
uostalom meni je jedan gdin ovdje mjerilo a on je svoja potraživanja pretvorio u dionice, pa malo čini mi se i dokupio
Optima izbacuje sve bolja izvješća, u ovom kvartalu vidimo rast svih pokazatelja osim glas. usluge koja je u padu svim telekomima
nego što da sam optimist da će likvidnosti biti! po kojim cijenama? ne znam i nije me briga, samo da se trguje.. nezadovoljan prodaje, drugi kupuje
što se tiče ostalih dusebriznika koji strahuju zbog produženja ugovora upravljanja HTa, sve je do sada bilo ok i biti će i ubuduće!
[/quote]
Zoveš se accountant, a mjerilo ti g.H. koji je čak i dokupio?
Kalkulator u ruke.
Kalkulator u ruke.
A što vaš kalkulator kaže? Očito da se ne isplati? ja ću svoju računicu napraviti kad se vratim s GO bez brige
Ako vas brine samo g.H osim njega unutra su ZABA, HT i tko zna tko ne pod raznim skrbnickim
PSN su osmišljene tako da se određeni vjerovnici ‘izuju’, a drugi stave u povoljniji položaj
e sad, cijela gore navedena ekipa je potraživanja pretvorila u udjele po 10 kn, napravit će sve da izađu van s nekom zaradom
mene to ne brine toliko jer mi je ulaz ispod 2 kn, dakle i tih 10 kn bi mi bilo 500% zarade
a taj, jelte, kišobran, štiti li on i nas kao dioničare ili smo i dalje izloženi potopu
Izgelda da su pronašli novi džep Optime na Merkuru. Svaka čast.
Dobro da sam uspio izaći jutros po 1,7kn po koliko sam i kupio u petak.
Nema ovdje kruha do daljnjega…..
Strava i uzas od iskrcaja…..
Točno 🙂
Kalkulator u ruke.
A što vaš kalkulator kaže? Očito da se ne isplati? ja ću svoju računicu napraviti kad se vratim s GO bez brige
Ako vas brine samo g.H osim njega unutra su ZABA, HT i tko zna tko ne pod raznim skrbnickim
PSN su osmišljene tako da se određeni vjerovnici 'izuju', a drugi stave u povoljniji položaj
e sad, cijela gore navedena ekipa je potraživanja pretvorila u udjele po 10 kn, napravit će sve da izađu van s nekom zaradom
mene to ne brine toliko jer mi je ulaz ispod 2 kn, dakle i tih 10 kn bi mi bilo 500% zarade
[/quote]
Dok se ti vratiš sa GO ovo će bit ispod 1 kune!
Imam osjećaj da će g.H. hitno morat u dokup.
Možda vam se i ja pridružim negdje ispod 0,50 kuna ?!?
Dok se ti vratiš sa GO ovo će bit ispod 1 kune!
Imam osjećaj da će g.H. hitno morat u dokup.
Možda vam se i ja pridružim negdje ispod 0,50 kuna ?!?
pa eto kad ste vidim znalac, možda da nam objasnite zašto je baš 0,50 kn po vama dobar ulaz, a ne 1,60-1,70?
ili zašto mislite da će biti dionica po toliko?
ja sam naveo razloge, bar neke: firma dobro posluje i jedino nas Merkur osiguranje priječi od rasta cijene..