OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baš mi se sviđa ova rovovska bitka koja traje već danima, nitko ne popušta.

Cijena zacementirana unazad godinu dana, vječita bitka Davida i Golijata. Lopina kupovao po 8 kuna, ja po 6. Većina po koliko? Zaba po koliko?

Sad su opet izgleda pomaknuli izvješće. Objava u utorak, ne srijedu.

Čistit do 2 ili čekat na bidu pitanje je sad? Ili možda stuč po bidu ??? tko bi znao …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Vjecito pitanje ☺. Netko vec sigurno zna kakvo ce bit, i znat ce se po cijeni vjerojatno prije utorka. U ostalom netko je prekjucer i jucer fino skidao. Volio bih da se vise odlijepimo od 2.

Ima nas dosta koji bi volili …. subjektivan sam zbog nakrcanosti 🙂

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ima nas dosta koji bi volili …. subjektivan sam zbog nakrcanosti 🙂
bit ces ti nutra jos koju godinu..i cekat godoa

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

OT-Optima Telekom d.d. – Kvartalno izvješće o provedbi predstečajne nagodbe
Društvo OT-Optima Telekom d.d., Zagreb, Bani 75/a, („Optima“) izvješćuje javnost da je
temeljem članka 79 stavak 4 Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi podnio
Financijskoj agenciji („FINA“) kvartalno izvješće o provedbi financijskog restrutkuriranja
sukladno zaključenoj predstečajnoj Nagodbi, a koje se odnosi na razdoblje 1. listopad 2015. do
31. prosinca 2015. godine.
Izvješće će biti javno objavljeno na službenoj stranici FINA-e, http://www.fina.hr te je objavljeno i
dostupno javnosti putem službene stranice Optime http://www.optima.hr
Ja ga nisam uspio otvoriti.
Je li ga tko pročitao ?
Što pišu ?

Stavi link da vidimo

Imate na njihovim stranicama, sad sam pogledao. Podmiruju sve obveze u roku i po planu predstecajne.

Joda molim vas malo detaljnije, ebitda, dug, prihodi…

Pa nema toga u tom izvjescu. Ovo je samo vezano uz provodenje predstecajne nagodbe. Financijsko izvjesce je u utorak. Tamo ce bit ovoga sto trazite ☺

New Report

Close