OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo je jedna od rijetkih dionica u ovom trenu koja tehnički gledano izgleda dosta dobro. Svi macd grafovi su pozitivni i cijena je preko sma 200, na dnevnom.
Ovdje se osjećam poprilično sigurno u ovom trenu

ISPRAVAK: svi macd-evi do dnevnog

Optima jako dobro izgleda, prodaja ispod 2 kune je završila.

Nadopuna.
U stvari ne pada sve, počeo je vlakić na Hoteli Haludovo, a rastu i gaće.
Samo kada je baš sve padalo, Optima nije, a rast joj je polagan i stabilan, pa nije u pitanju špekulacija ??
Misterij !

osisani svi koji su trebali bit. potrosena razina 1.6 – 1.9

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Još nisu svi, ja još čekam na red.

Svi smo na kupnji a to nije dobro jer treba netko cistiti prodaju

Misterij Optime zove se Intercapital.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

I vi ste ovdje s nama … ajde da i vas jednom krene 🙂

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Kakav rezultat poslovanja možemo očekivati kod OPTIME!?

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Završio čitanje starih postova.
Čega svega ovdje nije bilo.
Sapunica.
Srećom, kupio sam dionice po 1,60 u potpunom neznanju. Ne znam da li bih se danas usudio. Intercapital izlazio, ušao, prodavalo se, kupovalo, preslagivalo, broj dionica nevjerovatan. Uvjeti predstečajne čudni- HT upravlja Optimom, razvija konkuranciju ???. Nemam ništa pametnoga reći. Sve opcije otvorene..
Tko će koga progutati ostaje da se vidi. U svakom slučaju, dionicu u ladicu do završetka roka iz prestečajne. Kako kaže upupup, ekipa u Optimi ugodna, svi sretni. 🙂

Objava revidiranog, konsolidiranog i nekonsolidiranog godišnjeg financijskog izvješća za 2015. godinu
24.veljače 2016.

New Report

Close