eto samo da pozdravim.
EBITDA 28,3 mil, bolesno dobro.
rast korisnika, neto dobit 4 mil,
odlico, svaka cast, kapa do poda.
nije da vam nisam sve napisao prije pola godine, vidimo se u 2016 kada necemo amortizirati 20 mil godisnje i imati neto dobti 15 mil po kvartalu
jeste sigurni?
..zna li ko kakav bi moga bit 4 kvartal….bilo je dosta reklama na tv ..neznam koliko su novih korisnika pokupili…
..zna li ko kakav bi moga bit 4 kvartal….bilo je dosta reklama na tv ..neznam koliko su novih korisnika pokupili…
gledaj dolar, rast istog će utjecati na financijske rashode, mozemo očekivati daljnju racionalizaciju poslovanja, prihode na istoj razini, EBITDA na istoj, u tom slučaju bio bi prezadovoljan jer će i amortizacija biti na istoj razini, financijskir rashodi povecani cca 1.5-2 mil, sveukupno malo slabiji rezultat nego kvartal 3, ali da ponovoim po 100 put, ovdje će se pravi rezultati pokazati tek kada se amortizacija uskladi s kapitalnim ulaganjima.
..jeste sigurni da ovo neće još doli..da nebi ispalo da je ovaj šta je prodava pametniji nego šta mislimo?
Dosadno !!!
Nitko ne kupuje, nitko ne prodaje, a cijenu je vrlo lako držati na bilo kojem iznosu.
Igrica koju može kontrolirati čak i osrednji igrač (gledano financijski).
Ipak, ako netko ovdje želi zaraditi, a da pri tome ne poklanja novac državi (za nove poreze ), ima samo jedno logično rješenje.
Treba podići cijenu na ciljanu razinu prije početka primjene oporezivanja.
Predlažem rok do nove godine i cijenu na 10 kn.
Vjerujem u Vas.
Sretno.
..od 0101.2017 će OPTIMA šlaćat veći najam HT za infrasztkturu ..povećanje sa 43 na 57 kuna..(oko 32%)..ili će optima u minuse ili će morat dignit cijenu usluga za 15.tak kuna…..
samo čekam, Mr.Wiseguy, gdje je komentar? 🙂
izgleda nismo trebali čekati ni 2016.-tu?
lijepo za vidjeti, sta reci nego da je ovaj interkapitalov dosao do slicnih zakljucaka kao i mi u 8 mjesecu, pokupio hpb-ov paket koji je drzao cijenu na ovim razinama i da ce vjerojatno doci do znacajnog rasta u skorije vrijeme, ali kao sto sam napisao prije pola godine da li je trenutno na razini od 1 kn ili 2 , meni ne igra neku ulogu, daleko je to do mog targeta, ja svoje prodajem skupa sa zabom, ovo je jedina dionica koju imam na zse.