ajde da ti ja objasnim što se događa s optimom. TOČNO NIŠTA.
Nemaju trenutno kadra, a nemaju ga od kuda ni dovest je nitko neće doći u OPTIMU. Također do 2017, max 2018, HT sve stavlja pod svoju kapu, i rješava ZABU(jer je poruka UNIcredita da ne želi imat ništa što nije core), a ta cijena je već dogovorena u PSN. Tako da nemoj tu biti, rađe kapital iskoristi bilo gdje.
Ovo kada sam mislio sve pod svoju kapu, to znači u inegraciju poslovnog modela, jer neće Tomašković plaćati 2 prodaje itd, ići ce migracije.
znači po 1,7 će ići nešto što je valorizirano po 10 ? ili nisam dobro shvatio vaše objašnjenje … dajte nam otvorite oči … hvala
p.s. razmišljam da uzmem dosta opte pa nisam skroz objektivan
Valorizirano po 10???, znači da je optima vrijedila tada 650 milijuna:):):)
Okanite se te dionice, nađite nešto kvalitetno što ima perspektivu dulje od 2 godine i pri tome je podcijenjeno, a takvih ima na pretek…
Ovo vam govorim iz najbolje želje, da ne spržite kapital
Nije mi jasno da ce zaba dati ht optimu sa tolikom razlikom u cijeni…nominala 10 kn a sad 1,74….nema sanse
Nije mi jasno da ce zaba dati ht optimu sa tolikom razlikom u cijeni…nominala 10 kn a sad 1,74….nema sanse
[/quote
..neće to ZABA dat za sitiniš…bit će ovo za koju godinu višestruka cijena dionice u odnosu na danas…..strpljena i to je to…
..neće to ZABA dat za sitiniš…bit će ovo za koju godinu višestruka cijena dionice u odnosu na danas…..strpljena i to je to…
nece dati za sitnis, ko amis ce se prodat za 10-15 milja€ sve, znaci udio od 40% je, koliko?
Postavljate kriva pitanja. Pravo pitanje je za koliko su uspjeli smanjiti minus i koliko su uspjeli privući novih korisnika. Po meni je to najbitnije, sve ostalo će doći na svoje.
Strana 9, pregled tržišta, uglavnom pad u svim segmentima, bez mobilnog dijela nemaju što tražiti na tržištu. Moje mišljenje je da će drugi operateri, poglavito HT dati ZABA-i neku naknadu i preuzeti ovo fiksnih korisnika koje imaju.
Mislim da to mozda i nece biti tako jednostavno. Ima tu više mogućnosti. Sumnjam da ce se baciti u mobilno. Bitno je da oni idu u dobrom smjeru, šta će ZABA s tim napraviti je bitno, ali ne trenutno, ali ponavljam da sigurno ne bi pristajali na sve ovo s Optimom da bi na kraju to prodali za kikiriki.