OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel ovo u zadnjim minutama neka najava za sutra?

Jel ovo u zadnjim minutama neka najava za sutra?

cini mi se da je indeksni poceo kupovati, nije lose usli u crobex, radimo na novim korisinicima , izbacili prvo pozitivno izvjesce, pad dolara nam ide u prilog, malo po malo[emo_smijeh]
http://www.ictbusiness.info/telekomunikacije/optima-telekom-prosirio-ponudu-svojih-najpopularnijih-paketa
http://www.ictbusiness.info/telekomunikacije/telekomunikacije-zestoka-borba-za-korisnike

Od danas je optima u crobex-u, sad već nije svejedno koja je cijena, a usput i indeksni moraju nešto kupit.

Sa 6kn na 1,60kn u god dana. Zbog cega?

Vidim da se ni indexni ne trgaju na kupnji…

Vidim da se ni indexni ne trgaju na kupnji…

neka, neka … bolje ovako [emo_cool]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ovdje je stvarno borba zivaca..tko izdrzi ce pricati

Odabrali smo dobar smjer za jačanje pozicije na tržištu pod kapom HT-a

A vrijednost na burzi manja od polugodisnjih prihoda

Premda se kupnja i prodaju u trenu promijene…na kupnji su se naredali ko izbjeglice

aj da se malo ukljucim, za optimu je bitna stvar sto FED nije i nece dizati kamate prije 2016, dolar pada u odnosu na druge valute, optimi manji financijski rashodi po pitanju kamata i veci prihodi, to ce se osjetiti narocito u 4 kvartalu.

evo ja potpisao O3/4 Mbps paket ovih dana
čekam da dođe na kućnu adresu oprema, navodno je PnP [emo_zacudjen]

nema ugovorne obveze, ako nisi zadovoljan – vratiš! ne znam tko to ima od drugih operatera? još dobijem HBO gratis na 1 g. ako sam dobro razumio (ne gledam inače, ali ako je džabe…)

inače mi sadašnji internet jednog drugog operatera stalno šteka, puca i trza, isto tako i IPTV kad ide sve preko iste ‘žice’
javim kako radi!

New Report

Close