Ne znam kako bi ovo shvatio, kao revoluciju u oglasavanju ili kao zadnji potez pred konačan pad…
Revolucija?Operater el.energije RWE svojim starim korisnicima plaća jedan mjesec el.energiju za svakog novog korisnika kojeg oni preporuče.Tako da je ovo Opimalno OK.
za one koje su zapeli u ovoj dionici na nekim puno visim razinama koje sada izgledaju nedostizno (7,8,9 kn) pa ajmo pretpostaviti da optima ce do 2017 izbacivati izvjestaje s pozitivnom 0
potencijalni ponuditelj trebao platiti za 100 dionica optime ili ti 9.7 kn po dionici.
za one koje su zapeli u ovoj dionici na nekim puno visim razinama koje sada izgledaju nedostizno (7,8,9 kn) pa ajmo pretpostaviti da optima ce do 2017 izbacivati izvjestaje s pozitivnom 0
potencijalni ponuditelj trebao platiti za 100 dionica optime ili ti 9.7 kn po dionici.
[/quote]
nitko ovdje nikoga ne navlaci, da se ne raspravljam ovdje s tobom oko fi-a, izracuna EBITDA i financijskih rashoda, utjecaja dolara na prvi kvartal, smanjenje obveza, dizanje produktivnosti i cinjenice da je 2 kvratal bio pozitivan, smjesno malom P/EBITDA itd,ako mzoes digni raspravu na visi nvio, dapace bilo bi mi drago kada bi mi netko ukazao di sam promasio sa izracunima, ali sa konkretnim podacima.
ja sam napisao sta mislim, optimu drzim, cini mi mali dio portfolia, vecina mi je vani, ali opet poveliki broj dionica imam, zadovoljan sam kako se razvijaju, unatog bear marketu vani ovo je jedna od sigurnijih prica na zse, jer ova dionica je vec prosla svoj bear market.
a sto se mene tice, slobodno tko je ima vlasnistvu neka je proda, ako je takvu odluku donio, ta cinjenica hoce li optima na 1 ili 2 u slijedecih 6 mjeseci, mi je potpuno irelevantna.
da prosla, bio je to lijepi pad ne znam di vidis prostora za neki jaci daljnji pad, na 1 kunu ili 70 lipa, pa da dobijes mcap od 40 ili 60 mil kuna, firme koja ima godisnju EBITDU OD 100 mil, ali dobro, slazemo se da se ne slazemo po pitanju optime, ti mislis da nije dobra investicija, ja da je i to je to.
da prosla, bio je to lijepi pad ne znam di vidis prostora za neki jaci daljnji pad, na 1 kunu ili 70 lipa, pa da dobijes mcap od 40 ili 60 mil kuna, firme koja ima godisnju EBITDU OD 100 mil, ali dobro, slazemo se da se ne slazemo po pitanju optime, ti mislis da nije dobra investicija, ja da je i to je to.
koliko još do tog dna? bude to skoro gospon inverter, jesmo li bar blizu ili možebitno ga već i prošli? da se ne prekrcamo [emo_cool]
pin@ nista jos. hold