OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupnja na 1,83 kn, prodaja na 1,84 kn [emo_smijeh]

Ignore: KressoM, delux

Kupnja na 1,83 kn, prodaja na 1,84 kn [emo_smijeh]

nekom je dosadno, pa se igra malo, dok veliki miruju, pogledati temu best buy.

da li se to crta nekakva šalica na grafu?

ovdje sam primjetio, da se za što manje novca, želi kupiti što više dionica

Svaki dan isti scenarij

ovdje sam primjetio, da se za što manje novca, želi kupiti što više dionica

Dobro ste to primjetili da se radi o anonaliji, kod ostalih dionica se zeli kupiti sto manje dionica za sto vise para 🙂

A ja imam osjecaj da se nekad pise, samo da se pise….da tema ostane na vrhu…

Jos koji dan į izvjesce..Pa da vidimo krvnu sliku

ma stvarno mislim da 80 % ulagaca na nasoj burzi pogledaju stavku dobit i na temelju toga zakljuce kakav je kvartal bio.

za primjer kako bi i dobit bila po meni los izvjestaj je slijedeci:
EDBITA pada u odnosu na prosli kvartal na 23.5-24 mil, prije jednokratnih stavki, smanjili amortizaciju s 20 na 17 mil, financijski rashod -5 milm imamo + od 2 mil.

vise bi volio da bude -, ako je uzrokovan slijedecim, rast EBITDA na 25 mil, neka opet bude jednokratnih stavki od 2-3 mil, otpremnine i slicno, sto znaci daljnju racionalziacju poslovanja, amortizacija se zadrzi na stopi od 20 mil kvartalno , financijskl rashod -5, i imas – od par mil na kraju, a firma napreduje u svakom pogledu.

kada sam vidio raspravu na lrh jucer, gdje sam mislio da je ekipa malo ozbiljnija, kakve komentare ovdje ocekivati tek.

wyseguy….. istina sto velis al onda se treba i prilagodjavat tome…kaj drugo

pepe7

wyseguy….. istina sto velis al onda se treba i prilagodjavat tome…kaj drugo

slažem se potpuno, ja ne vidim nigdje problema, na takvima se može prilično zaraditi

na ZSE fin. izvješća više ne igraju ulogu. može biti super ili loše pa većina dionica ne reagira. bitnije je da netko s više love prepozna potencijal brze zarade pa počisti količine dok je nisko, digne cijenu i onda polako prodaje nakon rasta od 100-150 %

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

New Report

Close