OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u zadnjih mj. dana se je izvrtilo bar milju kom. dionica. apsolutno nikakve promjene u top 10 nema.znači iz šupljeg u prazno pa tko uleti.

o ovome sam pisao malo prije…ne dajte se da vas iscjede

u zadnjih mj. dana se je izvrtilo bar milju kom. dionica. apsolutno nikakve promjene u top 10 nema.

za ući u top 10 trebaš preko 800.000 komada, pod uvjetom da je sve isti pokupovao što naravno da nije mogao tako da mislim da netko veći kupuje, ali je i dalje ispod 10.-og mjesta. ako netko ima CD onda može znati sa sigurnošću [emo_smijeh]
[/quote]

bas sam htio nesto slicno napisati, uvidom u top 10 mozes jedino zakljuciti da hpb miruje, a ne treba zaboraviti da je isti uzrokovao prvi pad ispod 2 i da mi je jedina dilema bila kako ce isti ponasati kada dotaknemo 2 opet.
konsolidacija, cekamo 23.07, trend je up, zivi bili pa vidjeli.

polako se skida ovo ispod 2 kn, mogli dan završiti iznad 2? [emo_smijeh]

Ignore: KressoM, delux

Ovdje sad jos samo fali malo veci volumen i opet show

Činjenica je da je sve više novaca na burzi, brokeri me zasipaju reklamama sa marginima x5 itd. Vidi se svakim danom da je krenuo oporavak i za nekim dionicama na nekim nivoima možemo samo sanjati više. Dionice po par kuna, pričat ćemo uz logorsku vatru o tim vremenima 🙂

17.07.2015 > T: 15.07.15 Pros. cijena: 1,80
RB Dioničar Broj %
1. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 25.625.853 40,32%
2. HT D.D. 12.090.190 19,02%
3. HANŽEKOVIĆ MARIJAN 2.392.281 3,76%
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 2.124.623 3,34%
5. MARTIĆ MATIJA 1.500.569 2,36%
6. MERKUR OSIGURANJE D.D. 1.192.085 1,88%
7. VIPNET D.O.O. 1.085.430 1,71%
8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 940.693 1,48%
9. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 810.943 1,28%
10. HPB Global 787.339 1,24% ————————-> prodao cca 13000

Izgleda da im paše oko 2 kn

da, ocekivano, malo cemo taboriti na ovim razinama +/- 2.

http://www.ictbusiness.info/telekomunikacije/europska-komisija-potvrdila-odluke-hakom-a-u-korist-ht-a-optime-iskona
http://www.ictbusiness.info/telekomunikacije/ht-iskon-i-optima-zadovoljni-s-odlukom-hakom-a

Kako HT upravlja i Optima Telekom upitali smo i njih kako komentiraju odluku i poručuju da „sa zadovoljstvom pozdravljamo donošenje HAKOM-ove odluke o deregulaciji tržišta maloprodaje širokopojasnog interneta“. Ova će odluka Optimi zasigurno omogućiti znatniju fleksibilnost u poslovanju, i to prvenstveno u odnosu prema korisnicima što je ključno u telekom industriji, zaključuju u Optima Telekomu.

Ako nema zainteresiranih prodavača koji će omogućiti nadprosječni promet neće biti ni zdravog rasta … dobro kolega veli da ćemo se sa sjetom uz logorsku vatricu sjećati ovih razina slično kao na korfu tnplu lkpcu
Naravno da svatko treba donijeti odluku sam za sebe što mu je pametnije

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ako nema zainteresiranih prodavača koji će omogućiti nadprosječni promet neće biti ni zdravog rasta … dobro kolega veli da ćemo se sa sjetom uz logorsku vatricu sjećati ovih razina slično kao na korfu tnplu lkpcu

naravno da je sada turbo jeftino i da će se za par godina s nevjericom pričati o ovim cijenama kad se OPTE mogla bez problema kupovati čak i ispod 2 kn. ono što je zanimljivo je da ova dionica, naravno uz određene rizike, nosi šansu za enormnu zaradu jer ova cijena ulaskom malo jačeg burzovnog igrača bez problema se u kratko vrijeme uveća nekoliko puta tj. na 4-6 kn, čak i u samo jednom tjednu. kad se to dogodi pitanje je hoće li se više po glavi lupati oni koji sada prodaju ili oni koji će cijeli rast popratiti sa strane [emo_namigusa]

Ignore: KressoM, delux

naravno da je sada turbo jeftino i da će se za par godina s nevjericom pričati o ovim cijenama kad se OPTE mogla bez problema kupovati čak i ispod 2 kn. ono što je zanimljivo je da ova dionica, naravno uz određene rizike, nosi šansu za enormnu zaradu jer ova cijena ulaskom malo jačeg burzovnog igrača bez problema se u kratko vrijeme uveća nekoliko puta tj. na 4-6 kn, čak i u samo jednom tjednu. kad se to dogodi pitanje je hoće li se više po glavi lupati oni koji sada prodaju ili oni koji će cijeli rast popratiti sa strane [emo_namigusa]
[/quote]
sve se slažem….

http://hr.seebiz.eu/telekom-austria-u-novu-dokapitalizaciju-od-15-mlrd-eura/ar-115834/
izgleda da bi ovi mogli u novu akviziciju do kraja godine [emo_smijesak]

New Report

Close