donedavno je stalno bilo oko 400.000 komada na prodaji, sad je taj broj nešto preko 200.000 komada, kao da se polako iscrpljuje municija na prodaji
Dosta je vise vasih prognoza..Da je bilo po vasem prodavala bi se za 10 lipa..zato pustite trziste da pokaze koliko vrijedi..koliko je samo prodano komada..ali to je sve neko i kupijo..
Sto se ovdje zbiva? Tko je uopce kupovao zadnji tjedan na tim velikim prometima? Netko se pokusava ugurati u Top10?
Sto se ovdje zbiva? Tko je uopce kupovao zadnji tjedan na tim velikim prometima? Netko se pokusava ugurati u Top10?
čini mi se kao pregrupiravanje. nekako nema baš materijala po bidu… čeka se da bdi padne 🙂
čini mi se kao pregrupiravanje. nekako nema baš materijala po bidu… čeka se da bdi padne 🙂
ask je sve tanji, mogla bi OPTE uskoro opet preko 2 kn jer ispod toga je sve sića [emo_smijesak]
Evo nisam htio prije o ovome a sad sam siguran. Naime, sad je jasno daa se zadnjih dana radilo o sustavnom rušenju cijene nadolje…
Nekoliko je dokaza:
1.razgovarao sam sa nekoliko “novih” dioničara odnosno oonih koji su to postali kroz PSN-niti jednom ne pada na pamet prodaja po ovim cijenama (tek tamo oko 5-6, kažu-ako smo čekali do sada mogu čekati još… za ovu mizeriju necu pristati-oko 2 kune)
2. očito je na 2 kune nestalo prodavatelja (prema 1)-tko je htio već je u nekoliko navrata mogao prodati po 2kn
3. skriveni nalog od 15000 dionica sustavno se spuštao od 2.05kn na niže sve dok nije krenulo prema gore-sad ga nema
Dakle, ocito se radi o pokusaju jedne grupe i skupljanja oko 1,8 pa prodaje oko 2 ili vise ako ide…
Al ne ide jer ce prodavatelja biti tek oko 4-6kn
Sad radim C/P ovog sto pisem jer ako mi ovaj post ne prodje sumnjam i na moderatore…pa cu prijavit
Ne dajte svoje dionice…
konsolidacija, rasli smo od 1.17 na 2.10, izvjestaj je 23.07., ako EBITDA bude na razini 1 q, bez jednokratnih stavki i manji financijski rashodi to bi trebalo biti oko 0, i sto ce biti prvi kvartal iz redovitog poslovanja koji ce zavrsiti pozitivnom 0 ili ti turn around u poslovanju drustva.
Još malo o ovima iz PSN -ljudi kažu -pa mi smo to odradili, uložili 3 puta više nego sad vrijedi i naradili se…pa ..be mi se nek stoji dok ne dobijem dio onog sto sam uložio, rad ni ne računam…
Samo napominjem trenutno je vrijednost cijele firme manja nego su dužni samo HT-u, a gdje je ZABA onda…?
u zadnjih mj. dana se je izvrtilo bar milju kom. dionica. apsolutno nikakve promjene u top 10 nema.znači iz šupljeg u prazno pa tko uleti.
u zadnjih mj. dana se je izvrtilo bar milju kom. dionica. apsolutno nikakve promjene u top 10 nema.
za ući u top 10 trebaš preko 800.000 komada, pod uvjetom da je sve isti pokupovao što naravno da nije mogao tako da mislim da netko veći kupuje, ali je i dalje ispod 10.-og mjesta. ako netko ima CD onda može znati sa sigurnošću [emo_smijeh]