OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko je priredio veliku predstavu na ovoj dionici, kao i na par probranih drugih, a to isključivo zato jer mora cijelo ljeto dezurati nad svojim glavnim investicijama koje su mu poprilično u OUT-u.

nekako sumLJam da taj trguje ovakvim dionicama ali nikad se ne zna.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Cijena je dosta skočila. mogla bi biti zanimljiva za istresanje nekog velikog … 🙂

ako će se taj netko istresati na 1,9 kn taj nije veliki nego kokošar [emo_zloban]
[/quote]

Sada ide dole, možda i ja nešto dokupim :).

Netko je priredio veliku predstavu na ovoj dionici, kao i na par probranih drugih, a to isključivo zato jer mora cijelo ljeto dezurati nad svojim glavnim investicijama koje su mu poprilično u OUT-u.

netocno, ali dobro, zivile teorije zavjere. prije ovakvog zakljucka bilo bi svrsihodno prošetati do skdd-a.

A sad mozete svoje desetine tisuća dionica kupljenih oko 2kn prodati opet – samo po 1kn……gdje se nalazi prvi jači bid. [emo_smijeh]

mislim da je cilj ipak prikupiti što više ispod 2 kn, vidjet ćemo

danas 257.000 dionica i 500.000 kuna prometa! respect! ovo doista netko veći kupuje!
na prodaji je ostalo samo 215.000 komada! OPTE bi mogla ubrzo žestoko potegnuti [emo_smijesak]

Ignore: KressoM, delux

kako znas koliko je ostalo na prodaji???????????

vidjeti čemo što nas sutra čeka

kako znas koliko je ostalo na prodaji???????????

pa imaš valjda gledalicu?!? kako inače trguješ??

@Wiseguy
iskreno, sad i meni smrdi da bi izvješće moglo bit pozitivno.Ma i ako nije izgleda da tvoja računica ima nekakvog smisla, barem nekome [emo_smijesak]

@Wiseguy
iskreno, sad i meni smrdi da bi izvješće moglo bit pozitivno.Ma i ako nije izgleda da tvoja računica ima nekakvog smisla, barem nekome [emo_smijesak]

ne vjerujem da je netko špekulativno slupao stotine tisuća kuna u firmu bez imovine ako nije dobro obaviješten. Isti obrazac se ponjavalja već danima. Da nema temelje brzo bi se to okrenulo. Ipak svaki dan netko pokupi vrhnje i onda pusti da se ekipa slaže na prodaju i prodaje po bidu. Danas imam osjećaj opet isto. Sad će se lagano prodavati i onda će pred kraj dana netko opet sve pokupiti.

Ipak svaki dan netko pokupi vrhnje i onda pusti da se ekipa slaže na prodaju i prodaje po bidu. Danas imam osjećaj opet isto. Sad će se lagano prodavati i onda će pred kraj dana netko opet sve pokupiti.

to sam i ja zapazio, počeo je neki dan na 1,80 kn kad je pokupio odjednom desetke tisuća komada na toj cijeni pa onda zatišje i lagano skupljanje…kad se više nije moglo, onda je oderao opet desetke tisuća komada na 1,90 kn pa opet laganini skupljanje. sad izgleda čeka ako netko ponudi količine na 2 kn pa bi moglo opet biti isto. prosjek će mu i dalje biti nizak oko 1,9 kn, a kad cijena ode na 3-4 kune lik si može govoriti “vi” [emo_smijeh]

New Report

Close