5000H (50.000 komada?) prodaje se na 1,9 kn…
I di je to sada, a prodao si jučer, sigurno je bolno za gledanje.
Zanimiljivo je usporediti prihode OPTE i HT-a. Ispada da konkurencija radi manje štete za OPTE nego za HT jer je kod HT-a pad prihoda značajan a OPTE se drži na istom nivou.
I di je to sada, a prodao si jučer, sigurno je bolno za gledanje.
a gle sada kako se masovno iskrcava!? bit će bolno tebi jer nisi prodao,a fiktivna zarada se topi i topi [emo_smijeh]
mislim da tu neće biti problema. nema razloga ovaj što je kupovao na ovim razinama cca 1,7 i više da ne diže skalu.nego, pitanje je doke će to ići , do kojeg cjenovnog razreda . ovdje je bilo par (doduše rijetkih ), kvalitetnih komentara.
Da vam pomognem riješiti nedoumicu. Ne znam ništa o OPTE, pratim čisto zato jer je burza mrtva a ovdje ima nešto likvidnosti pa se može kupiti prodati.
Za sada ovo izgleda samo kao tehnička korekcija, naročito ako se pogleda malo šira slika.
odbijanac?
btw. onaj 10.000H nalog na prodaji na 1,78 kn imao je samo 1 skrivenu dionicu [emo_smijeh]
odbijanac?
btw. onaj 10.000H nalog na prodaji na 1,78 kn imao je samo 1 skrivenu dionicu [emo_smijeh]
kao što sam i pretpostavio, tehnička korekcija. Idemo dalje.
lijepi rast zadnjih 10-ak dana, ali uistinu mislim da je za vlasnike dionica najbolja taktika cekati 2017 i prodaju, pratiti tekuce poslovanje, izvjestaje i rad uprave, manje se zamarati s kretanjem cijene dionice na ovim razinama, P/EBITDA 1.2., smijesno.
Baš pričam jučer sa prijateljem, i slučajno se nešto uhvatili Ht-a, i dođemo do toga da je on na Optimi, i da je veoma zadovoljan, i kako su ga baš neki dan zvali iz Ht-a, kako je Optima tvrtka kćer, i kako trenutno rade prebacivanje korisnika sa Optime na Ht te postoji posebna ponuda za prijelaznike…
Ne znam za vas, ali ako je ovo točno, rekao bi da Ht radi protiv Optime a ne u njenu korist…