OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo pola dana prošlo a u plusu sam 10 %, sad cu to odmah prodat …heheh 😉

dajte mi molim Vas recite, vi koji pratite telekomunikacije, gdje optima može rasti?

..može..može..imam paket 162 kune flat telef internet…daaalekooo jeftinije nego HT..dok je god jeftoniji ostajem na optima…

dajte mi molim Vas recite, vi koji pratite telekomunikacije, gdje optima može rasti?

Može prerasti u HT jer HT-u pada broj korisnika.

@ivan
Ne pratim telekomunikacije, ali znam da imam 10MBt flet internet + telefon sa prikazom broja + najam modema za 169kn mjesečno. Ne sjećam se da mi je veze ikada pukla, brzina je deklarirana i ne odstupa bitnije.Korisnička podrška: grom mi je skupio modem, drugi dan sam dobio novi. Novi korisnici imaju pogodnosti prva 3 mjeseca.

Može prerasti u HT jer HT-u pada broj korisnika.

HT privremeno upravlja s OPTE i nakon par godina mora je prodati. ti međutim očekuješ da će HT, kojem opada broj korisnika, uspješno razvijati OPTE da je potom proda nekom konkurentu koji će nastaviti HT-u otimati korisnike? ne čini li ti se da imaš neku grešku u logičkom zaključivanju?

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Kud ste svi zapeli za Ht, ovdje glavnu riječ vodi ZABA

..kolega Belupo..ne bi se složija..po tvome HT će uništit Optimu..a dali će to dopustit prekriženih ruku gledat ZABA koja je 40% vlasnik Optima?

Činjenica je da je trenutna cijena svih dionica Optime manja od 10 milijuna eura, ne čini li se da je to malo prejeftino za tele operatera, nije li to primamljiv cilj preuzimanja, dogodit će se prije ili poslije.
Ne mora HT upravljati nekoliko godina, ZABA može kupca iz EU ili šire pronaći odmah.

Činjenica je da je i po ovoj cijeni OPTE višestruko skuplji od HT-a.

A ti onda kupuj HT kad je jeftiniji, nitko se neće ljutit.

..po vašem kliko Optima vridi….10 lipa?15 lipa?

New Report

Close