OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

prošlo ih je prilično na 1,17 sad će to brzo nazad

Vikend biti ce tu jos svega

Evo vam 1.30 koliko vam srce poželi!

ingromannn jel udaraš po asku?

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

I dalje nije na 0,40 kako si prognozirao

@magnat…nisu jos pocela last minute ljetovanja…
Logika je da nece svi moci cekati neka über dobra izvjesca i da ce morati prodavati…a onda ce i cijena dolje

Bitno mi je da imam saznanja o firmi i da mi nije problem cekati

Jedna magma je 1,74 sad gledam..ovdje se netko zaigrao i to je sve

Zato su ove naše drazbe nepodnošljivi kretenizam.
Čovjek je lijepo htio prodati ostatak po 0,98 – a prošlo mu 15 minuta kasnije po 1,17 – sto je skoro 20% više uzlazne putanje.

Nemoj tako, možda ga tih 20% odgovori od suicida!

Nećemo se lipariti kada čitajući ovu temu “znamo” da dionica vrijedi oko 10-12kn, tih par lipa po dionici je da čovijek počasti ženu još jednom sa skupom večerom, prije nego što odluči skončati život kada cijena poleti u nebesa na nekih 10 kn koliko “realno” vrijedi. [emo_novac]

jel” blizu rubikon?

who dares, wins

nominala je 10kn.. o čemu pričamo tu je zaba i ht..oni su večinski vlasnici..rasmus je pravu nek joj plati večeru ali ne bih bio na njegovom mjestu

Samo polako, treba dva dana za utvrđivanje da onoga više nema, a onda idemo uzbrdo. Ako netko usput malo skrati jučer kupljeno po 1,17, to je normalno, i ja sam skratio sa 30 tisuća na 20, što ne znači da neću ići na 40 ako se ukaže dobra prilika.

eto malog plusa već danas[emo_smijesak]

New Report

Close