OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sve po kunu (zlaticu ) !

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

i da li je to sve? ili će nakon ovog doći novi nalog sa još 140.000 komada na prodaju??

Ignore: KressoM, delux

ovdje sad postaje interesantno….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Pravo je pitanje, da li iza ovog naloga postoje neke povlaštene informacije ili ne, jer inače u životu nisam vidio ovakav “fire sale”…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

uf, kipanje se nastavlja

Ignore: KressoM, delux

[emo_palacg] to bi bilo to po mojoj racunici, hvala[emo_palacg]

sada su i mene zatrpali, kupio sam puno više nego što sam danas mislio, još samo 50000 mi nedostaje

još 2 ovakva udara i gotovo je (s bidom)

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Nitko se ne pita čemu ovakva strahovita prodaja na ATL-u ??

@kvart
dionice iz predstecaja, po rpinicipu daj sta das, i jos malo i gotovo.
sto se poslovanja opte tice i obveza is psn-a, sve uredno se izvrsavaju. poz.

meni se čini da su ovdje većinu prodali naši našima i sada se plete mreža sitnih oka

Evo nema više ni po 1,30, savjet svima, povucite sve naloge sa prodaje ispod 2 kune, pa ćete vidit panike.

New Report

Close