OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

0,50 250000
ja nikad neću shvatiti zbog čega se postavljaju ovakvi nalozi?

čisto psihološki efekt , kao da čeka pad na 0,50 kn i ne želi davati više od toga .tako razhebava malene i od njih kupuje dionice dr. nalozima

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

0,50 250000
ja nikad neću shvatiti zbog čega se postavljaju ovakvi nalozi?

čisto psihološki efekt , kao da čeka pad na 0,50 kn i ne želi davati više od toga .tako razhebava malene i od njih kupuje dionice dr. nalozima
[/quote]
to prolazi jedino pod uvjetom da su svi drugi slijepi i blesavi.

who dares, wins

izgleda da je 1,34 dno dna?

Ako ima toliko onih koji imaju dionice i moraju prodat jer im trebaju novci, onda ce cijena ici jos dolje…samo je pitanje koliko

gledam nešto icf balanced od locusta investa je
19. Izvješće o strukturi ulaganja (nastavak)
Na dan 31. prosinca 2014. godine (nastavak)
Optima Telekom d.d. 187.143 1,34 251 2,64%
vodio ovo po tržišnoj cijeni od 1,34 kn. ta cijena nikad nije bila posebno ne na taj dan. isto toliko komada nisu imali ali to se da objasniti sa r-b koje tad još nisu bile zavedene.
sad ovo ili je neka greška ili…

zašto su ovi nesrećnici vodili po toj cijeni?

who dares, wins

vjerojatno nekakva greška.Ili to ili neko njihovo viđenje stvari [emo_smijesak]. Slučajnost ili ne ko će ga znat

treba pohvaliti ovog sto gura prema dole, jer odraduje dobar posao.

taj vas puni

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inverter

znam i hvala mu, njemu dobro, meni dobro, nemam jos ni blizu zeljenu kolicinu. e sad ako ce optima 2017 u stecaj onda sam ja u ovoj transakciji izvukao deblji kraj, ako nece onda je on jer u prodaju nece sigurno sa sadasnjih p/ebitda 0.9

off topic

steta sto je zamrla tema ttziste kapitala-svijet, mislim da nas ima 10-ak ovdje jos uvijek aktivnih i da nije lose razmijeniti misljenje ponekad, ali ocigledno je phil svima bio previse. poz.

Promet je izvrstan…zakon ponude í potraznje..ovo tiskanje prema dolje mi odgovara samo naprijed

vjerojatno nekakva greška.Ili to ili neko njihovo viđenje stvari [emo_smijesak]. Slučajnost ili ne ko će ga znat
[/quote
i ja sam prvo mislio da je neka greška. ali pošto od ovoga živim spreman sam i izgubiti i dobiti. u glavnom tu se to negdje vrti. akteri današnje trgovine ipak rade za plaćicu pa je njihova tolerancija prema gubitku puno veća od onih koji ulažu svoj novac. u globalu ovo ili će propasti ili će mo se namlatiti para. za to ulaziš malo po malo u poziciju. negdje mora biti dno. ili će biti totalni ponor.[emo_zacudjen] oni što su kupovali na 200 su već davnih dana pokojni. jbga džaba vam novci moji sinovci….

who dares, wins

gle optima raste

Da i onda ga u zadnjim minutama netko rusi sa 550 dionica da bude u minusu

New Report

Close