0,50 250000
ja nikad neću shvatiti zbog čega se postavljaju ovakvi nalozi?
čisto psihološki efekt , kao da čeka pad na 0,50 kn i ne želi davati više od toga .tako razhebava malene i od njih kupuje dionice dr. nalozima
čisto psihološki efekt , kao da čeka pad na 0,50 kn i ne želi davati više od toga .tako razhebava malene i od njih kupuje dionice dr. nalozima
[/quote]
to prolazi jedino pod uvjetom da su svi drugi slijepi i blesavi.
Ako ima toliko onih koji imaju dionice i moraju prodat jer im trebaju novci, onda ce cijena ici jos dolje…samo je pitanje koliko
gledam nešto icf balanced od locusta investa je
19. Izvješće o strukturi ulaganja (nastavak)
Na dan 31. prosinca 2014. godine (nastavak)
Optima Telekom d.d. 187.143 1,34 251 2,64%
vodio ovo po tržišnoj cijeni od 1,34 kn. ta cijena nikad nije bila posebno ne na taj dan. isto toliko komada nisu imali ali to se da objasniti sa r-b koje tad još nisu bile zavedene.
sad ovo ili je neka greška ili…
zašto su ovi nesrećnici vodili po toj cijeni?
vjerojatno nekakva greška.Ili to ili neko njihovo viđenje stvari [emo_smijesak]. Slučajnost ili ne ko će ga znat
treba pohvaliti ovog sto gura prema dole, jer odraduje dobar posao.
taj vas puni
@inverter
znam i hvala mu, njemu dobro, meni dobro, nemam jos ni blizu zeljenu kolicinu. e sad ako ce optima 2017 u stecaj onda sam ja u ovoj transakciji izvukao deblji kraj, ako nece onda je on jer u prodaju nece sigurno sa sadasnjih p/ebitda 0.9
off topic
steta sto je zamrla tema ttziste kapitala-svijet, mislim da nas ima 10-ak ovdje jos uvijek aktivnih i da nije lose razmijeniti misljenje ponekad, ali ocigledno je phil svima bio previse. poz.
vjerojatno nekakva greška.Ili to ili neko njihovo viđenje stvari [emo_smijesak]. Slučajnost ili ne ko će ga znat
[/quote
i ja sam prvo mislio da je neka greška. ali pošto od ovoga živim spreman sam i izgubiti i dobiti. u glavnom tu se to negdje vrti. akteri današnje trgovine ipak rade za plaćicu pa je njihova tolerancija prema gubitku puno veća od onih koji ulažu svoj novac. u globalu ovo ili će propasti ili će mo se namlatiti para. za to ulaziš malo po malo u poziciju. negdje mora biti dno. ili će biti totalni ponor.[emo_zacudjen] oni što su kupovali na 200 su već davnih dana pokojni. jbga džaba vam novci moji sinovci….