ajd mu pokupi 2x tu količinu pa ćeš onda vidjeti da li će to još koji put probati.
majstor se malo zaigrao i postavio se na riskantnih 1,40 kn pa su mu pobrali 13.000 komada u manje od minutu. da vidimo hoće li se još igrati? [emo_smijeh]
gledajte jednu stvar, intercapital je imao preko 7 mil kuna potraživanja u psn-u, nakon sklapanja psn-a imao je 700 000 dionica, oni su marticem zaopceli rušenje cijene jos prije nego sto su nove dionice iz psn-a dosle, na cijeni dionice od 1.4. njihov vlasnicki paket iznosi manje od 1 mil kuna, sto znaci da su od trenutka sklapanja psn-a do danas na vrijednosti optime izgubili 6 mil kuna, naravno gubitak ostalih dionicara u top 10 je puno veći, ali ne radi se o dionicarima koji su aktivni na trzistu kapitala, izuzmemo li hpb koji je isto pomogao padu dionice prodajom cca 200 000 komada, osim toga postoji i realna prodaja dionica po modelu daj sta das i zato treba pohvaliti ovog sto gura prema dole, jer odraduje dobar posao.
treba pohvaliti ovog sto gura prema dole, jer odraduje dobar posao.
ma OK da time pritisne velike pa da oni rasprodaju veće količine na ovim razinama, ali njima se ne žuri, ovo sve prodaju mali u besparici jer im gori pod nogama
ma OK da time pritisne velike pa da oni rasprodaju veće količine na ovim razinama, ali njima se ne žuri, ovo sve prodaju mali u besparici jer im gori pod nogama
[/quote]
pa to je i cilj, zato i mislim da rade dobar posao, zasto otkup po visim cijenama ako može i po ovim? velike niti može, niti ne zeli pritisnuti.
pa to je i cilj, zato i mislim da rade dobar posao
znam da je ovo burza i da tako želi iscijediti male, ali nije mi drago da se sirotinji na ovaj način izbijaju zadnje kune iz džepa
ode i ostatak od onoga sa 34000
Ne znam o kakvom izbijanju kuna je riječ. Pa Dioki je bio u stečaju 99,99% pa ste mogli izaći po 4kn.Tko tjera tu “sirotinju” da prodaje po 1,4 nešto što su platili 10, na kraju krajeva u stečaju su mogli ostati bez ičega, pa bi bilo logičnije da su i sada zaboravili te dionice i ne prodavali ih! Ovdje se situacija može bitnije promijeniti u korist Poduzeća.Po cijenama i uvjetima koje nudi Optima telekom nije mi jasno zašto ju napuštaju korisnici!! Ja imam 10Mb brzinu flet+ telefon za 170kn, veza stabilna brzina 9-10Mb, besplatan najam modema, prikaz broja besplatan!Bez obzira što se zadnjih dana okreću velike količine dionica, zapravo se radi o malim novčanim iznosima. U povratak na 2-4kn ne sumnjam!
Ja imam 10Mb brzinu flet+ telefon za 170kn, veza stabilna brzina 9-10Mb, besplatan najam modema, prikaz broja besplatan!Bez obzira što se zadnjih dana okreću velike količine dionica, zapravo se radi o malim novčanim iznosima. U povratak na 2-4kn ne sumnjam!
malo sam bacio pogled i zaista su dosta povoljniji od HT-a…kad se sjetim koliko plaćam tamo kosa mi se digne, no za par mjeseci kad mi istekne ugovor prebacit ću se ovamo
http://www.optima.hr/hr/privatni-korisnici/vdsl-usporedba-paketa/?utm_source=Google&utm_medium=text%20ads&utm_campaign=Prava%20veza