OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.ictbusiness.info/telekomunikacije/optima-telekom-ubrzava-pristup-internetu

uglavnom nije da se ne trude, prvo i osnovno stabilizirati pad prihoda.

cudi me da prvih 5 ne kupuje na ovim cijenama, pa kasnije to unovče
kasnije unovče ? ocito je jos skupo [emo_vrtimise]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

drago mi je vidjeti da ste i vi ovdje na obaraču kolega Inverter … ja se malo zaletio pred rudo ali ni prvi ni zadnji put

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

keša se ima ali što kupiti kad je ovo mrtvo sve na ZSE.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

mali su već dobro spustili cijenu. pogledajte koliko je to već pad ako se gleda od 2 kn .velike ribe samo čekaju još jeftinije…..

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

drago mi je vidjeti da ste i vi ovdje na obaraču kolega Inverter … ja se malo zaletio pred rudo ali ni prvi ni zadnji put
pozdrav tebi. samo gledam zasad , ovo nije jos jeftino..nakon emisije novih dionica vrijednost per share manje od 2 kn.

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Magma se tržila i ispod kune, tak da – strpljen-spašen! [emo_beztona]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

do danas povijesni minimum 1,61
danas je to već 1,56
Kada se uključiti u kupnju pitanje je sad.

U odbijanac ne vjerujem.Znaćo da slijedi zabijanac.

danas je to već 1,56

pa što ćemo se uključiti u kupnju ako nema odbijanca ?[emo_smijeh]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

danas je to već 1,56

To znači da bi ti volio kupovat, i to na cijeni kao i svi ostali, a kad svi žele isto, onda se to ne može ostvarit zbog gužve u šesnaestercu.

u svakom slučaju dobro je da je cijena ovako zalomila, (cca 20%) očekujem barem još malo i za moj gust . vidim već se počelo kupit naloga na kupnji na 1 kn , možda će to i biti ali ne vjerujem opet tako brzo dok se ne izvrti ovaj pad sa 2 kn .
treba biti relan , cijena je u vrlo malom roku pala poprilično i sad se to treba malo zavrtiti.
očekujem uskoro ralje na kupnji.

New Report

Close