OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

“realno” je riječ koja ne vrijedi na burzi…

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. (87939104217)/HPB GLOBAL – OIF S JAVNOM PONUDOM (43449016606)
800.339 1,26
još malo pa se ovi majstori neće ni vidjeti u top 10. u glavnom jedno 100 000 kom su se riješili po popularnim cijenama.

who dares, wins

mene samo zanima kakav je plan za dalje? [emo_smijesak]

čudan je ovo neki fond gdje prevladavaju obveznice. ima i optiminih više nego dionica tako da se od njega može apsolutno svašta očekivati. obveznica ima preko 50% opte-r-b nekih 2% znači nije tu nešto specijalno izložen ako zanemarimo preko 2% opte obveznica pa ne vidim neku svrhu prodaje na ovim razinama osim nekog pogodovanja nekome. uspjeli su uložiti u 4 firme koje su u stečaju tako da se može zaključiti da su to vrhunski stručnjaci ponikli na zagrebačkom ekonomskom fakultetu što se tamo da i pročitati.
Vaš link …

who dares, wins

taman dok sam to malo proučavao oni se odmah dokazaše u praksi. ja sam neke manje količine stekao debelo ispod 10 i sad to u% izgleda stravično. ne znam šta misle oni koji su kupovali po 200 i kusur.[emo_vrtimise]

who dares, wins

čudan je ovo neki fond gdje prevladavaju obveznice. ima i optiminih više nego dionica tako da se od njega može apsolutno svašta očekivati. obveznica ima preko 50% opte-r-b nekih 2% znači nije tu nešto specijalno izložen ako zanemarimo preko 2% opte obveznica pa ne vidim neku svrhu prodaje na ovim razinama osim nekog pogodovanja nekome. uspjeli su uložiti u 4 firme koje su u stečaju tako da se može zaključiti da su to vrhunski stručnjaci ponikli na zagrebačkom ekonomskom fakultetu što se tamo da i pročitati.
Vaš link …

Sve je to posljedice Protegine ljubavi prema operaterima.
H1 je obožavao, ali to mu se neće uzeti za zlo, bilo je u najboljoj namjeri.

…pa tko to prodaje na ovi razinama..kome se to ISPLATI??

Ova je cijena dionice smiješna…U vrijeme IPO-a bilo je oko 2,5 mil dionica i prodavale su se po 265 pa čak do 280kn što znači da su investitori vjerovali da vrijedi oko 700 mil kuna + cijeli dug koji su tada imali a bio je sličan ovome… a koji je kroz PSN uključen u vrijednost dionice… Dakle, u vrijeme IPO-a tržište je vjerovalo da OPTIMA vrijedi oko 700+500=1,2 MILIJARDI kuna… Danas, kada je dobar dio duga otpisan odnosno pretvoren u vlasništvo, odn. stvari su prilično čiste, tržište određuje cijenu od oko 100 mil kuna što nije niti vrijednost koju je samo HT preuzeo kroz PSN a gdje svi drugi…, odnosno 10 puta manje…to je za TK sektor nevjerojatan pad odnosno jako potcjenjeno… mora to ići jako gore…

ponavljam,…, ovo ne može ovako ostati, cijela firma trenutno manje vrijedi nego što samo HT-u duguje…, a ovaj upravlja njome i želi sve vratiti + naplatiti upravljanje,…, mora to jako gore

a HT nema niti 20%…

sumnjam da će ti tu itko izvući svu lovu koju su “ububali”, tj koju potražuju. pitanje je samo koliki će biti cicung kad se podvuče crta. čini mi se da je odbijanac blizu.

ne da ce izvuci lovu nego ce puta 5 zaraditi pa nisus oni od jucer, to nema nikakve veze sto je cijena sad niska oni znaju da ce se neki kipati prisilno i da ce prodati posto poto dionice al ko kupuje pa kupljeno je zadnjih mj dana 2 milje dionica mislite da to mali kupuju ?? samo moje misljenje nije nagovorn na kupnju ni prodaju

…pa tko to prodaje na ovi razinama..kome se to ISPLATI??

kupcima

who dares, wins

New Report

Close