kolega @avax10 meni su i oni nalozi bezvezni ali za njih mogu imati bar jedno razumno obrazloženje u smislu T/P. neki ljudi se tako drže discipline trgovanja i ne moraju svaki dan gledati ovaj cirkus.
S razlogom drže cijenu na 3 kune. Kad potroše raspoloživ paket dionica cijena će poprilično otići gore…a nemaju još puno za prodati po 3 kune, zato ja pomalo i kupujem po aktualnoj cijeni.
Pozdrav.
Počinjem gubiti na ovoj dionici, ali sam sretan što sam s vama zbog jednog sasvim neočekivanog razloga.
Ovdje vlada poseban sklad među svima.
Kupci žele kupovati što jeftinije i uspijevaju.
Prodavatelji žele prodavati što jeftinije, pa i oni uspijevaju.
Vlasnici žele prikazati što manju imovinu, pa čak i oni uspijevaju.
Izgleda da smo ovdje svi sretni.
Ostati ću sa vama.
Pozdrav,
upupup
Mislim da tu jedna osoba ili jedna grupa pregovara sa Zagrebačkom bankom ili pokušava pregovarati kako bi od njih kupila veći paket OPTIME, stoga drži cijenu na oko 3 kune. To su njihove pregovaračke pozicije. Poprolično prozirno, pa ni oni u Zagrebačkoj banci nisu baš tako neuki. E, sad da je to preveliki zalogaj za maolg čovjeka. Jeste. Imaju premalo dionica za bagatelnu prodaju po 3 kune. Još 10.000 komada i gotovo…Bogtemazo, nikako da prodam taj Adris[emo_bijesan]
ovdje izlazi netko manji iz top 10 pa je svojim izlaskom povukao i par paničara, ali količine su mu pri kraju tako da bi cijena uskoro mogla opet prema gore
niko tu nit izlazi nit ulazi, a zaba da misli ovo prodavati zadnju stvar koju bi gledala je cijena na burzi. valjda se zna kako se prodaju ili kupuju veliki paketi. ovo se malo zavrtilo pa tko nabije taj dobije i td.
@minibar
pa normalno da ne ide ispod 3 kn kad je iznad 3 kn na kupnji preko 40.000 dionica, a do 4 kn ima još oko 20.000 komada
osim toga, zar treba opet objašnjavati da je PSN prošla uspješno, da je firma izbacila pozitivno FI sa dobiti od 19 mil. kuna, da su većinski vlasnici OPTE sada ZABA i HT, da je HT preuzeo upravljanje sa OPTE itd.itd.???
smiješno mi je ovo sve opet pisati, ali dobro [emo_smijeh]
@minibar
pa normalno da ne ide ispod 3 kn kad je iznad 3 kn na kupnji preko 40.000 dionica, a do 4 kn ima još oko 20.000 komada
osim toga, zar treba opet objašnjavati da je PSN prošla uspješno, da je firma izbacila pozitivno FI sa dobiti od 19 mil. kuna, da su većinski vlasnici OPTE sada ZABA i HT, da je HT preuzeo upravljanje sa OPTE itd.itd.???
smiješno mi je ovo sve opet pisati, ali dobro [emo_smijeh]
Repetitio est mater studiorum. [emo_namigusa]
Ali bogami nekak ne ide niti prek 4. [emo_beztona]
Ali bogami nekak ne ide niti prek 4. [emo_beztona]
treba pobrati još pokoju dionicu burekđijama sad na dnu. OPTE nema što tražiti ispod 4 kn, svi znamo tko ju je srušio sa 6 na 3 kn u kratko vrijeme. strpljenja…