Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
mogla bi OPTE idućih dana na 6-7 kn…sad je po prvi puta izbacila pozitivno FI, firma je stabilna sa stabilnom vlasničkom strukturom i sad prodavati kad je i M.M stao s prodajom nema nikakvog smisla.
Ignore: KressoM, delux
I kolika je dividenda.I kada.
Zarada po dionici 0,38 lipa.
Još samo 25 godina po toliko i Opte postaje konkurent HT.Bravo!!!!!!
kolega ovdje se ne radi o trenutnoj zaradi nego o biti ili ne biti. optima će preživjeti a za neke bome nisam siguran. čak ni nakon dokapa.
who dares, wins
Jel tko ovdje prelistao izvješće, ja sam onako samo prošao kroz njega…i koliko sam vidi, pad prihoda, pad broja korisnika, nešto malo veći broj poslovnih korisnika, a izvukli su su se zbog dodatnih prihoda za koje trenutno ne znam na šta se odnose….
Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.
Vratio dio na 3,70. Fajrunt.
使用を信頼し、あなた自身の能力の
neki budu opet vraćali po malo višoj cijeni. @verdi [emo_palacg]
I kolika je dividenda.I kada.
Zarada po dionici 0,38 lipa.
Još samo 25 godina po toliko i Opte postaje konkurent HT.Bravo!!!!!!
Ali “Gubitak po dionici u istom razdoblju prethodne godine iznosio je 11,86 kuna.”
[emo_namigusa]
Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!
Jel tko ovdje prelistao izvješće, ja sam onako samo prošao kroz njega…i koliko sam vidi, pad prihoda, pad broja korisnika, nešto malo veći broj poslovnih korisnika, a izvukli su su se zbog dodatnih prihoda za koje trenutno ne znam na šta se odnose….
smanjeni su iznosi za kamate, povećani financijski prihodi od kamata,tečajnih razlika,dividendi, slični prihodi iz odnosa s nepovezanim poduzetnicima i drugim osobama, povećan je izdatak za zaposlene prilično (?) to je za upravljače iz HT-a(?), uglavnom iz 38mil. minusa u 19 +, pa kako bude
Po prvi puta od osnutka Društva ostvareni je pozitivan konsolidirani neto rezultat, a koji na
kraju godine iznosi
19,5
mil HRK. U apsolutnom iznosu to je povećanje od
52,9
mil HRK u
odnosu na 2013. godinu kada je gubitak iznosio
33,4
mil HRK