Nema IC-a u TOP-u 10,ne vidim da je MM prebacio nove, sada je skoro okruglo na 1 500 000 dionica, pojavili se jači skupljači u TOP-u 10, mislim da je vrijeme da se ozbiljnije krene prema gore. Možda se ni Zabi ni Ht-u nije svidjelo ovo proteklih dana.
da, zanimljivo je da je M.M. već par dana stao s prebacivanjem/rasprodajom dionica na 3 kn. moguće da je odlučio ostatak ne prodavati dok cijena ne poraste na određenu razinu.
sad čekamo FI pa ćemo vidjeti u kom pravcu ide OPTE [emo_smijesak]
15.2. za preliminarna izvješća. Revidirana imaju drugi rok.
Sve u petak 13-tog.
neko pokupio danas 20000komada optime to nije malo i to po 3,4x cijeni izgleda da neko kupi dok je tako jeftino
da otpisuju ali otpisuju nenaplativo tako da i neotpisuju na te novce nerecunaju jer su nenaplativi, tako dato nema nikakve veze
Po meni je OPTE sigurno kvalitetnija firma,ali evo INGR-in obrazac kaže da velik broj dionica uopće ne utječe na ovakve socijalne cijene jer nema baš puno dioničara koji će dati dionice s gubežom od ko zna koliko %, prvo otpisom djela potraživanja, pa onda i dionicama
Po meni je OPTE sigurno kvalitetnija firma,ali evo INGR-in obrazac kaže da velik broj dionica uopće ne utječe na ovakve socijalne cijene jer nema baš puno dioničara koji će dati dionice s gubežom od ko zna koliko %, prvo otpisom djela potraživanja, pa onda i dionicama
[/quote
…slažem se..