OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema IC-a u TOP-u 10,ne vidim da je MM prebacio nove, sada je skoro okruglo na 1 500 000 dionica, pojavili se jači skupljači u TOP-u 10, mislim da je vrijeme da se ozbiljnije krene prema gore. Možda se ni Zabi ni Ht-u nije svidjelo ovo proteklih dana.

da, zanimljivo je da je M.M. već par dana stao s prebacivanjem/rasprodajom dionica na 3 kn. moguće da je odlučio ostatak ne prodavati dok cijena ne poraste na određenu razinu.
sad čekamo FI pa ćemo vidjeti u kom pravcu ide OPTE [emo_smijesak]

Ignore: KressoM, delux

kad ce f1 za optimu zna moda neko za ht je u cetvrtak ak se nevaram

Roj je do 15.12. mislim, znači sva, pa i OPTE izvješča bi trebala doći ovaj tjedan

15.2. za preliminarna izvješća. Revidirana imaju drugi rok.

Sve u petak 13-tog.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

ima ko kake info od one sjednice?????

Ne vjerujem da ce se nesto pozitivno desiti. Dal i oni otpisuju dugove socijalno ugrozenima???

neko pokupio danas 20000komada optime to nije malo i to po 3,4x cijeni izgleda da neko kupi dok je tako jeftino

da otpisuju ali otpisuju nenaplativo tako da i neotpisuju na te novce nerecunaju jer su nenaplativi, tako dato nema nikakve veze

izgleda da bi i OPTE uskoro mogla na 4 kn kao i ingra [emo_namigusa]

Ignore: KressoM, delux

Po meni je OPTE sigurno kvalitetnija firma,ali evo INGR-in obrazac kaže da velik broj dionica uopće ne utječe na ovakve socijalne cijene jer nema baš puno dioničara koji će dati dionice s gubežom od ko zna koliko %, prvo otpisom djela potraživanja, pa onda i dionicama

Po meni je OPTE sigurno kvalitetnija firma,ali evo INGR-in obrazac kaže da velik broj dionica uopće ne utječe na ovakve socijalne cijene jer nema baš puno dioničara koji će dati dionice s gubežom od ko zna koliko %, prvo otpisom djela potraživanja, pa onda i dionicama
[/quote
…slažem se..

New Report

Close