Počelo opet, STELLA-DAMIR,DAMIR-STELLA.Stvarno se trude držat cijenu dolje.
Neznam baš dal će im uspjet taj plan uvjeravanja novonastalih dioničara iz predstečajne nagodbe da dionice ne vrijedi ni više ni manje nego baš 3,00 kune[emo_smijeh]
6.
GRDEN DAMIR (97214595987)
40.000
STELLA RENE (16437846377)
25.000
sad ovaj ima manje a stella više!? bit će da se prelijeva iz praznog u šuplje. biznis teški… mislim da će i njima intercapital dati za burek. [emo_vrtimise]
GRDEN DAMIR (97214595987)
45.000
to je to. ne treba više ni pratiti. okrugle cifre isto znakovito.
Prozirna igra.
ja vam i dalje tvrdim da bi izvješće trebalo bit ok. Ovdje se ekipica malo zaigrala. moglo bi se dosta ekipe naći na krivoj strani marketa, a to je ono kaj želimo,ne? [emo_namigusa]
I ja mislim da iza Martića stoje snažnije figure,Hanžeković i ZABA a moguće je da interkapital vidi tu neki svoj interes.Nekih 80% ukupnog fonda dionica je recimo u čvrstim rukama, od 20% manjih udjeličara vjerovotno će dio njih kad steknu pravo na to pokušat odmah prodat dionice na burzi.
Mislim da je to i bit cijele ove priče sa spuštanjem cijene da se prikupi još par miliona dionica u rasponu od 4 do nekih 7 kuna i da se kroz dvije do tri god sve to lijepo unovči po nekih 10-12Kn.
U igri velikih brojeva to je poprilični postotak zarade.
Vidi bid, 50000 okruglih komada…
joj G. prorok,
nemojte tak,
meni fali svjetlosna godina, i sve me strah,
ak’ mi se kod te brzine pris.re,
pa naglo zakočim,
kaj bu sa teretom????
ja vam i dalje tvrdim da bi izvješće trebalo bit ok. Ovdje se ekipica malo zaigrala. moglo bi se dosta ekipe naći na krivoj strani marketa, a to je ono kaj želimo,ne? [emo_namigusa]
bude li FI u plusu, moguće da cijena na burzi preskoči 4 kn, bar na kratko dok ne vidimo hoće li M.M. opet prodavati