OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako bi se mm iskrcavko da kupi jeftinije dionice onda bi valjda trebao prije podici cijenu da bi dobio vise kn za svoje trenutne dionice

zašto misliš da on želi ponovo kupovati jeftinije od 3 kn?? meni izgleda da se on samo želi riješiti dionica OPTE i izaći iz ove priče! a zašto želi izaći, e to je već pitanje!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Do 3kn trenutno je nekih 20.000 dionica. Zakaj sad ne tresne do 3kn?
S druge strane, da li je moguće da je Interkapital posudio od MM-a određenu količinu dionica za rušenje cijene. Inače nije teško skupiti bližu i daljnju rodbinu, kume i susede i postaviti ih na 3kn da ćuće i čekaju. Tobože ispada da MM-izlazi, a u biti samo se ruši cijena, a dionice su praktički u istim rukama, samo malo preraspoređene. MM ima i dalje prek 50% dionica.

Da li je moguć i takav screnarij ili bi to bilo kažnjivo? Neznam pa pitam. Thnx

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Ekipa postoje dionice OPTE-R-A i OPTE-R-B, možete i provjeriti na SKDD-u. MM ima ove prve i on je bio jedini prodavač, ostali nisu, jer im se očigledno ne isplati. OPTE je počela zarađivati i nadam se da će se trend nastaviti, a to znači da će ju nekome prodati za solidne novce, jer ne znam koliko je Zabi i Ht-u u interesu gubiti silne milijune uložene ovdje.Možda je i MM stao, a da nije prodavao bili bi na 5 kuna,a to znači minimalno 50% prinosa na ovu cijenu.

Ni Zaba ni HT nisu uložili u OPTE, već su dionice dobili silom prilika u PSN…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Znači prije PSN-a nisu uložili, barem Zaba, nego su im dionice pale s neba ili su ih našli pod borom?

jel’ to znači da ih trebaju poklanjati [emo_zacudjen]
onda ih nisu trebali uzimati po 10,00, imali su osiguranja naplate

6.
GRDEN DAMIR (97214595987)
40.000
STELLA RENE (16437846377)
25.000
sad ovaj ima manje a stella više!? bit će da se prelijeva iz praznog u šuplje. biznis teški… mislim da će i njima intercapital dati za burek. [emo_vrtimise]

ako Stella prikuplja, onda ona treba biti naša vodilja[emo_namigusa]
[/quote]
ne znam ništa o liku i djelu dotične. ja ju tretiram samo kao paravan. bar za sad.

who dares, wins

6.
GRDEN DAMIR (97214595987)
40.000
STELLA RENE (16437846377)
25.000
sad ovaj ima manje a stella više!? bit će da se prelijeva iz praznog u šuplje. biznis teški… mislim da će i njima intercapital dati za burek. [emo_vrtimise]

ako Stella prikuplja, onda ona treba biti naša vodilja[emo_namigusa]
[/quote]
ne znam ništa o liku i djelu dotične. ja ju tretiram samo kao paravan. bar za sad.
[/quote]
ne znam niti ja, to je više bilo figurativno, radi imena[emo_smijesak]

@mini bar, rodbina i kumovi su povezane osobe i to je bitno kod prelaženja određenih pragova i obveze preuzimanja. ostale treba dokazati. to kod nas ne prolazi baš lako. i tamo gdje je dokazano nije došlo do preuzimanja. da ne govorim o slučaju ina-e gdje mol preko čeha najvjerojatnije već ima 50%+1 dionicu. ovdje je bar po meni za sada sve u okviru zakona. da li je moralno o tom potom. moral se na burzi ne traži.

who dares, wins

Znači prije PSN-a nisu uložili, barem Zaba, nego su im dionice pale s neba ili su ih našli pod borom?
[/quote]

Pa da, trebate se malo iformirati… Zaba je ovdje samo zato što OPTE nije bio u stanju vračati kamate i glavnicu po kreditima i obveznicama… i zapravo je OPTE najbolji dokaz izreke: “Kad si malo dužan, onda ti imaš problem, a kad si puno dužan, onda banka ima problem!”…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

jos nista sa sjednice uprave I NO koji su jucer raspravljali o fi

[/quote]

Pa da, trebate se malo iformirati… Zaba je ovdje samo zato što OPTE nije bio u stanju vračati kamate i glavnicu po kreditima i obveznicama… i zapravo je OPTE najbolji dokaz izreke: "Kad si malo dužan, onda ti imaš problem, a kad si puno dužan, onda banka ima problem!"…

[/quote]
Zaba je bila glavni kreditor Opte,ako to nije ulaganje onda ne znam što je.

New Report

Close