Pa dobro što ste mislili da OPTE košta po burzovnoj cijeni 8,5 milja kuna, naravno da se računaju i druge dionice.
To se po sili mora dogoditi najkasnije 12 mjeseci po prihvacenoj Psn. Ako se dobro sjecam to je konac 5. mjeseca.
e da, onda je to vjerojatno razlog što se M.M. iskrcava, želi preduhitriti dolazak novih dionica na burzu jer do 5. mjeseca nije puno ostalo.
teško će OPTE preko 4 kn jer će vjerojatno M.M. nastaviti s rasprodajom čim se cijena malo podigne iznad 3 kn
[/quote]
Većinski vlasnik Optima Telekoma je Zagrebačka banka d.d. s udjelom od 40,50%. Hrvatski Telekom d.d. posjeduje 19,11% dok je ostalih 40,39% u rukama privatnih i institucionalnih ulagatelja., a to nije samo čika Matija, ma koliko se neki trudili to prikazati drugačije
ako bi se mm iskrcavko da kupi jeftinije dionice onda bi valjda trebao prije podici cijenu da bi dobio vise kn za svoje trenutne dionice tako da nece cijena na 2 kn posto firma posluje pozitivno nece niko dati svoje dionice u vjetar, tu je posrijedi nesto drugo al koliko vidimo nerasprodaju se trenutno pa cemo vidjeti dokle ako se prestane sa rasprodajom vrlo brzo smo na 5-6 kn moje misljenje
Bit će da je Q4 izvješće tolko divno da su morali pohitati po kredite za sutrašnju kupnju do 10kn.
Jer da je drugačije, dionica imaju ko u priči …. sramotu su mogli otkriti i danas u 16h (ako su do onda uopće svršili z vijećanjem).
Meni je čaša prazna, ali pesimizam nije tome razlog. Dapače! [emo_namigusa]
6.
GRDEN DAMIR (97214595987)
40.000
STELLA RENE (16437846377)
25.000
sad ovaj ima manje a stella više!? bit će da se prelijeva iz praznog u šuplje. biznis teški… mislim da će i njima intercapital dati za burek. [emo_vrtimise]
IZVJEŠĆE:
nitko nezna ništa,
svi šute ko ribe….
pošto nam je industrija u k…u,
nema potrebe za industriskom špijunažom više,
sve špije su na hzz-o….
Ipak sam bio u pravu za rasprodaju neki dan, više nama rasprodaje…
Vidim da je i bid malo nestrpljiv [emo_namigusa]
Čeka se izvješće…
Što ste nestrpljivi, imaju rok za izvješće do 15.02., pa samo nekoliko firmi je izbacilo. Uskoro će ga izbaciti na ZSE i za očekivati je ponovno neku dobit.
ako bi se mm iskrcavko da kupi jeftinije dionice onda bi valjda trebao prije podici cijenu da bi dobio vise kn za svoje trenutne dionice tako da nece cijena na 2 kn posto firma posluje pozitivno nece niko dati svoje dionice u vjetar, tu je posrijedi nesto drugo al koliko vidimo nerasprodaju se trenutno pa cemo vidjeti dokle ako se prestane sa rasprodajom vrlo brzo smo na 5-6 kn moje misljenje
ima i to logike, ali su se spatljali, ako stvarno ovo ne vrijedi, onda će i on gadno spušiti na ostatak, a da će puno kupiti po 2 kn, ne vjerujem
6.
GRDEN DAMIR (97214595987)
40.000
STELLA RENE (16437846377)
25.000
sad ovaj ima manje a stella više!? bit će da se prelijeva iz praznog u šuplje. biznis teški… mislim da će i njima intercapital dati za burek. [emo_vrtimise]
ako Stella prikuplja, onda ona treba biti naša vodilja[emo_namigusa]