kolega dajte napistit tu broja od hanfe da moze svaki investitor koji je izgubio i vidio manipulaciju prijaviti ,ja cu isto prijaviti
kolega dajte napistit tu broja od hanfe da moze svaki investitor koji je izgubio i vidio manipulaciju prijaviti ,ja cu isto prijaviti
ljudi daju jeftino, a vi bi ih prijavili, ne vidim razloga, ako mislite da manipuliraju, a ja isto mislim, kupujte [emo_namigusa]
Prorok, čemu laganje, već si napisao da si prijavio, a sad da budeš , u čemu je problem , čovjek prodaje svoje dionice, a može ih i poklanjat
da prijavio sam ali nisam dobio odgovor nikakav vec 4 dana pa sam trazio broj moba mozda sam krivo poslao,da moze prodavati ali ne i manipulirati sa cijnom ,neka pokloni kome hoce samo sa ciljem da rusi cijenu, nek ht proda po 3 kn drage volje ce ga isplatiti isti trena van burze, ja netvrdim ja cu samo pitati nadlezne dali ej to u redu il ne , nista drugo
ma, bitno da telefonija i internet od Optime funkioniraju. Za ostalo – lako ćemo!
[emo_namigusa]
Prema mojem skromnom misljenju gospon MM je izigrao povjerenje svih novih dionicara koji su se kroz PSN odrekli dijela svojih potrazivanja a ostatak konvertirali u dionice po cijeni od 10 kn/kom. Onda kad je trebao ici u stecaj ispalo je da jedna dionica vrijedi 10 kn a sada kada je on prodaje vrijedi 3 kune. Bas me zanima sto o tom ponasanju misle u Zabi, Ht, vipnetu, merkuru i ostalima. Da li se i niima dopada ovaj inzenjering?
to si dobro zamijetio munjiks…ako gazda prodaje po 3 kn, znači da procjenjuje da ne vrijedi više. to je jako opasna poruka kooperantima koji su dobili dionice u zamjenu za dug i vjerojatno će dobar dio njih također krenuti gazdinim stopama. na žalost, ovdje slijedi još jedna “ingra”
kolega matic vise nije gazda optime on je samo dionicar od 1% i m m se vise nista nepita gazda je zaba i ht a oni neprodaju meni je to dovoljno
to si dobro zamijetio munjiks…ako gazda prodaje po 3 kn, znači da procjenjuje da ne vrijedi više. to je jako opasna poruka kooperantima koji su dobili dionice u zamjenu za dug i vjerojatno će dobar dio njih također krenuti gazdinim stopama. na žalost, ovdje slijedi još jedna "ingra"
Iz dionice su izlazili MM i Roland Žuvanić,mislim da sam to negdje vidio na mojim dionicama dakle bivši Optimaši,a zanimljivo nitko drugi,iako tu imamo i mirovinca. Po meni to više izgleda kao neki oblik frustracije zbog neuspjeha i mislim da OPTE vrijedi ovu cijenu,a svakim kvartalom će biti sve bolje i bolje.
Usporedbe sa predstečajnim građevincima mi ne stoje jer su isti u puno goroj dubiozi zato što OPTE radi na domaćem tržištu,a ovi su bar DLKV orjentirani prema van gdje se mogu zaboraviti nekadašnje marže i aneksi,tamo se radi s minimalnom zaradom ili se samo radi.
ma roland je tu i koliko ja pratim u zadnje vrijeme nije ništa prodavao ako je u opće. ima i novih.
5.
GRDEN DAMIR (97214595987)
44.890 1,59 Osnovni
10.
STINGL ROBERT (16749863621)
24.906 0,88