Po današnjoj rasprodaji prije bi rekao da je ista formirana do kraja mjeseca, a ne na količinu, što bi moglo značiti od ponedjeljka “tko je jamio, jamio”
bem vas u izračun,
kolko god da ima nemora značiti ništa,
svaki put prospe po bidu,bojim se da ne krene ovaj put i ispod 3,
a uvjerenja sam da dođe i na lipu, da bi majstori našli instrument kak da je prepolove,
sad već klecam sa sve 3 noge[emo_smijeh]
obo je izgleda zadnjih 2000kom i nema vise ljudi sada mozemo polako gore nije nagovor na kupnju ni prodaju,sretno svima vidimo se na 4xx
Ovdje se cijena srusila sa ciljem. Nije ju rusio neki mali dionicar vec bivsi vlasnik.
Mozda covjek ima stvarno problema pa mu trebaju nofci. Skloniji sam tome da namjerno rusi a mozda i prodaje svojima u kompi da se ostali useru i prodaju svoje zabadava. Nemojte zaboraviti da je njegov ulaz u dionicu 10,00 kn. Ulaz i svih ostalih iz Psn je 10 kn.
inter kapital povecao na 148909 to je cista manipulacija ja ih prijavljujem ponedjleljak ovo je cista manipulacija
Čista manipulacija tržištem. Otišlo 200.000 dionica a samo jedan usao u top 10 i to odvjetnicki ured. Bas me zanima koliko je odvjetnickih ureda uzelo ostalih 180.000 kom.
Bravo Matija, majstore!
Nije bitno zašto se iskipava, osnovno je pitanje da li mislite da Zaba želi izgubiti silne milijune, kao i HT, u firmi koja je počela raditi pozitivno.
inter kapital povecao na 148909 to je cista manipulacija ja ih prijavljujem ponedjleljak ovo je cista manipulacija
gazda je smanjio za još 100.000 komada! tebi još uvijek nije jasno da on dionice prebacuje na njih, a da ih oni onda rasprodaju na burzi?!? glavno da ti znaš o firmi više od gazde pa kupuješ dok on rasprodaje?!? [emo_zloban]
Po današnjoj rasprodaji prije bi rekao da je ista formirana do kraja mjeseca, a ne na količinu, što bi moglo značiti od ponedjeljka "tko je jamio, jamio"
Kako sada stvari stoje izgleda da je ovaj post bio vidovnjački[emo_smijesak]