OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

..pa dokle će da pada..izgleda da je DIOKI bez prihoda ima veću cijenu od OPTIMA koja ima u vrijeme krize prihode oko 500 mil.kn..može li ko objasnit?????

..pa dokle će da pada..izgleda da je DIOKI bez prihoda ima veću cijenu od OPTIMA koja ima u vrijeme krize prihode oko 500 mil.kn..može li ko objasnit?????

Hit je INGR-a tamo frca od dobiti i malenog broja dioničara[emo_smijeh]

bit ce tamo sve vise dionicara u narednom vremenu, meni se čini [emo_namigusa]

ljudi izlaze iz svega I ulaze u ingru iako sam procitao prije neki dan da oporavak gradjevinara nije ni na vidiku nikoga to ne zanima

tak vam je to s dionicama [emo_smijesak]

Hvala kolega yoda … let fors bi vid ju

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

pa dobro tko toliko rasprodaje i koliko jos toga ima???????? dali ima ko da nesto zna? kad ce q4???? i kakav se ocekuje?

pa dobro tko toliko rasprodaje i koliko jos toga ima???????? dali ima ko da nesto zna? kad ce q4???? i kakav se ocekuje?

..oni koji prodaju ubrzo će im bit kasno kad shvate da su prodali totalno podcjenjenu dionicu…

sve ti je tu objašnjeno
http://www.poslovni.hr/forum/tema/opte-ot-optima-telekom-dd-3016?page=303

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

lijepo ste me natrpali jedinicama jer sam vam točno napisao što se događa i što će se na OPTE dogoditi… a sad…drž’te gaće

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Neko sve to kupuje, ne?
[emo_namigusa]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

jel ovo nr.1 iz top 10 izlazi kompletno van?? jer ima on togaaaaaaa… [emo_vrtimise]

p.s. glavno pitanje je ZAŠTO on koji je najupućeniji izlazi??? i zašto mali koji kupuju misle da znaju više od njega o stanju u firmi???

New Report

Close