..pa dokle će da pada..izgleda da je DIOKI bez prihoda ima veću cijenu od OPTIMA koja ima u vrijeme krize prihode oko 500 mil.kn..može li ko objasnit?????
..pa dokle će da pada..izgleda da je DIOKI bez prihoda ima veću cijenu od OPTIMA koja ima u vrijeme krize prihode oko 500 mil.kn..može li ko objasnit?????
Hit je INGR-a tamo frca od dobiti i malenog broja dioničara[emo_smijeh]
ljudi izlaze iz svega I ulaze u ingru iako sam procitao prije neki dan da oporavak gradjevinara nije ni na vidiku nikoga to ne zanima
Hvala kolega yoda … let fors bi vid ju
pa dobro tko toliko rasprodaje i koliko jos toga ima???????? dali ima ko da nesto zna? kad ce q4???? i kakav se ocekuje?
pa dobro tko toliko rasprodaje i koliko jos toga ima???????? dali ima ko da nesto zna? kad ce q4???? i kakav se ocekuje?
..oni koji prodaju ubrzo će im bit kasno kad shvate da su prodali totalno podcjenjenu dionicu…
sve ti je tu objašnjeno
http://www.poslovni.hr/forum/tema/opte-ot-optima-telekom-dd-3016?page=303
lijepo ste me natrpali jedinicama jer sam vam točno napisao što se događa i što će se na OPTE dogoditi… a sad…drž’te gaće
jel ovo nr.1 iz top 10 izlazi kompletno van?? jer ima on togaaaaaaa… [emo_vrtimise]
p.s. glavno pitanje je ZAŠTO on koji je najupućeniji izlazi??? i zašto mali koji kupuju misle da znaju više od njega o stanju u firmi???