TOP10 kupuje
ma da? ajde napiši koliko je prvi u top10 smanjio (prodao) dionica OPTE u zadnjih par mjeseci????
Što mislite da Martić prodaje iz altruizma???? Po svemu sudeći, bit će dosta za sve koji vide priliku u spuštanju prosjeka i nove koji misle na brzinu zaraditi!
Siguran sam bi M.M. prodavao i ispod 3kn! Očito je da nema "ozbiljnog" kupca!!
Optima telekom u srijedu je obavijestio SKDD i Zagrebačku burzu da je povećao temeljni kapital za 68,9 milijuna kuna, na 632,7 milijuna kuna. Neslužbeno od izvora bliskih Optimi doznajemo da je riječ o pretvaranju dijela duga u temeljni kapital, i to dijela duga kojim će Zaba namiriti HT za usluge upravljanja Optimom u iduće četiri godine. Prema predstečajnoj nagodbi, Zaba će HT namiriti kroz MCL (Mandatory convertible Loan), odnosno dugoročni hibridni financijski instrument izražen u kunama.I dok u HT-u očekuju da će MCL na kraju vrijediti 20 posto udjela u Optimi, te da će se zatim taj udio unosno prodati u paketu s udjelom koji posjeduje Zaba, početak priprema za taj scenarij odrađen je ovom dokapitalizacijom.
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CCEQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.poslovni.hr%2Fdomace-kompanije%2Fzaba-pripremila-novac-kojim-ce-ht-u-platiti-upravljanje-optimom-277967&ei=j4vFVJjRCuOuygPNoILgCw&usg=AFQjCNFkNCsOWQHHZWJN9WWS5_mL1U38qw&bvm=bv.84349003,d.bGQ&cad=rja
Evo Zaba odlučila dati HT-u za sada 68.9 milja kuna, da bi sve izgubila jer ovo ne vrijedi ni lipu
Nije nitko ništa odlučio, već to piše još u PSN….
Ma nebitno,ne da mi se istraživati,ali mislim da banke u ovom, slučaju Zaba ne bacaju baš uludo novce, pa je samim time meno ova cijena smješna,ali sa zadovoljstvom bih prihvatio i nižu.
Trenutno nas trpaju u isti koš s Magmom i Ingrom,a mi smo barem ko DLKV,a mislim i bolji. Meni odgovara i pad i rast, samo ne znam zašto je artiljerija stala, da se nisu naljutili?
Ti ovo uspoređuješ sa DLKV…ma daj, reci da se šališ…
Trenutno nas trpaju u isti koš s Magmom i Ingrom,a mi smo barem ko DLKV,a mislim i bolji. Meni odgovara i pad i rast, samo ne znam zašto je artiljerija stala, da se nisu naljutili?
Ti ovo uspoređuješ sa DLKV…ma daj, reci da se šališ…
[/quote]
…DLKV dokapitaluziran po 10 a cijena 15kn..OPTIMA dokapital po 10 kn a cijena 3.3 kn…kad je zadnji posa ugovorija DLKV?..
Pa DLKV ima hrpetinu aktivnih ugovorenih poslova…neki projekti protežu se u realizaciji i do 2019 godine….
Da ne pričam, pročitaj prezentaciju DLKV-a jučer objavljenu na ZSE, a do kraja tjedna buš vidio i FI…
..po tome ispada da su svi šta su dokapitaluzirali DLKV po 10 kn pametni..(cijena na burzi 15 kn)..a oni šta su dokapitalizirali OPTIMA po 10 kn da su nepismeni(ZABA,HT…)..mislim da ZABA,HT znaju da ovo vrijedi daleko više od 10kn… …
..po tome ispada da su svi šta su dokapitaluzirali DLKV po 10 kn pametni..(cijena na burzi 15 kn)..a oni šta su dokapitalizirali OPTIMA po 10 kn da su nepismeni(ZABA,HT…)..mislim da ZABA,HT znaju da ovo vrijedi daleko više od 10kn… …
ako sigurno znaju, onda je jasno zašto se koriste dionice čika Matije preko IC, on im dođe kao trojanski konj, čuvajte se da vas ne iznenade noću dok burza ne radi, ima li još malo mogućnosti po bidu, mogla bi jedna manja količinica[emo_ooooo]