ma koji mali? [emo_smijeh] eno im tamo himr i hmst sa zicerom pa ne smiju ni primirišati. a sad se tu kao nešto guraju po bidu ajmeeeee naive.
cijena HIMR je 500 kn komad, a OPTE 3 kn komad… valjda ti je jasno što mali kupuju? [emo_smijeh]
eeee odgovora. pa to valjda svi znamo. ali tko je kupac i gdje je? na kojoj je on poziciji? zašto ne upada u top 10.? i td.
pretpostavljam da je kupac netko iz NO
Nema tu malih. Tu ima samo dovoljno skrbnickih racuna za ovaj inzenjering od prodaje / kupnje dionice. Tu je poanta da se mali zapletu u mrezu (cim prije) a veliki ce kolo voditi kao i uvijek.
Nema tu malih. Tu ima samo dovoljno skrbnickih racuna za ovaj inzenjering od prodaje / kupnje dionice. Tu je poanta da se mali zapletu u mrezu (cim prije) a veliki ce kolo voditi kao i uvijek.
dao sam ti 100% i jedva te digao na 10%. izgleda da pola države radi za taj interCapital. [emo_beztona]
evo G. Verdi i od mene 100,
pratićemo promjene, to sam i sam primjetio,
sve što iole ima smisla, netko negativno nagrađuje,
sugerirajuć da ipak nema…
mlatite praznu slamu, NEMA velikih kupaca, ali ima 1 veliki prodavač!
a kupuje brdo malih ulagača jer je cijena 3 kn pa im izgleda jeftino, uostalom vidi se po prometima da kupuju mali (broj transakcija!!!):
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=OPTE-R-A
mlatite praznu slamu, NEMA velikih kupaca, ali ima 1 veliki prodavač!
a kupuje brdo malih ulagača jer je cijena 3 kn pa im izgleda jeftino, uostalom vidi se po prometima da kupuju mali (broj transakcija!!!):
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=OPTE-R-A
kolega s obzirom kad ste se logirali u opće mi ne izgledate kao početnik. što dalje implicira da ste već imali neki drugi nick. to manje više uvijek znači da radite u nekom brokeraju. a onda kad smo već kod toga, pitanja se nameću sama po sebi. da li je već bila plaća za siječanj? kakva je radna atmosfera kod vas? ima li nekih ljepuškastih kolegica na poslu? da li će te ove godine ići na team building? od vašeg odgovora zavisi da li će te ići na ignore još danas ili tek krajem tjedna.
ako je vjerovati najnovijem stanju na skdd-u onda brokeraj opet ima municije 112.961 kom
matija je opet opalio.
…znači da radite u nekom brokeraju. a onda kad smo već kod toga, pitanja se nameću sama po sebi. da li je već bila plaća za siječanj? kakva je radna atmosfera kod vas? ima li nekih ljepuškastih kolegica na poslu? da li će te ove godine ići na team building? od vašeg odgovora zavisi da li će te ići na ignore još danas ili tek krajem tjedna.
nastavljaš mlatiti praznu slamu, a lijepo sam ti objasnio i podacima dokazao o čemu se radi, tko prodaje, tko kupuje, ali ti i dalje želiš biti slijep kraj zdravih očiju.
a ništa, nema onda druge nego – ideš na ignore!