..DLKV ovisi oće il neće dobit posao.OPTIM ima sigrunnih 500 ml kuna prihoda godišnje..u ova recesijska vremena 500 mkn velik kapital..
Optima zapošljava.
VODITELJ PRODAJE ZA KLJUČNE KORISNIKE (M/Ž) – Zagreb
MojPosao.net – Voditelj prodaje za ključne korisnike (m/ž) – Zagreb – Optima telekom d.d. http://www.moj-posao.net/Posao/251503/Voditelj-prodaje-za-kljucne-korisnike-mz/#ixzz3OcclVoNh
PRIPRAVNIK U SEKTORU ZA RAZVOJ APLIKATIVNIH SUSTAVA (M/Ž) – Zagreb
MojPosao.net – Pripravnik u Sektoru za razvoj aplikativnih sustava (m/ž) – Zagreb – Optima telekom d.d. http://www.moj-posao.net/Posao/251683/Pripravnik-u-Sektoru-za-razvoj-aplikativnih-sustava-mz/#ixzz3Occx7PMP
Interkapital ima još nekih 38 tisuća.
To ćemo progutati i tada do 5-ice ne stajemo a to je samo pola puta.
I HT je izgubio korisnika te se ne nalazi na začelju, zar ne?
Ingru ne dirajte jer ona ima svoj put koji je trnovit kao i mnoge tvrtke u ovoj siromašnoj zemlji.
Interkapital ima još nekih 38 tisuća.
To ćemo progutati i tada do 5-ice ne stajemo a to je samo pola puta.
tebi ništa nije jasno, zar ne? misliš da oni prodaju svoje dionice i kad prodaju onda je gotovo??! odi pogledaj stanje top10 prije mjesec dana i sada pa kad vidiš da je martić smanjio svoju poziciju za 100.000 komada onda komentiraj…
@belupo
pošto je vama izgleda sve tu jasno onda sigurno ima te i odgovor gdje je sad tih 100 000 komada?
@belupo
pošto je vama izgleda sve tu jasno onda sigurno ima te i odgovor gdje je sad tih 100 000 komada?
prebacivane su na interkapital u par navrata, a on ih je potom prodavao na burzi. očekujem da će se to uskoro ponoviti
eeee odgovora. pa to valjda svi znamo. ali tko je kupac i gdje je? na kojoj je on poziciji? zašto ne upada u top 10.? i td.
eeee odgovora. pa to valjda svi znamo. ali tko je kupac i gdje je? na kojoj je on poziciji? zašto ne upada u top 10.? i td.
NEMA velikog kupca! to su deseci malih dioničara koji su kupovali na burzi, zato i nema +promjena u top10!
Ne treba podcjenjivati moć malih ulagača, to je i Matija nanjušio pa malo pomalo kipa. Kada će prestati?; možda danas al veća je vjerojatnost da neće još duuuugo!! Ne znam zašto se uopće gurate na bidu, dat će on to i ispod 3kn i bit će dosta za sve!!