Na bidu sam, udjelite još molim.
drago mi je da smo čitani 😉
Ja uletio kad je ono poletila na 7,5 kn sa zadnjom gotovinom i sad popusio … e kad bi znao zasigurno da se ovo roka s nekim ciljem, ili namjerom pobrinuo bi se malo oko toga i van ovog foruma … ima li neko suvislo objasnjenje za ovo?
suvislo obrazloženje ima na cd-u od skdd samo treba protegnutu noge do tamo i izbrojati cca 100kn. nisam u mogućnosti svratiti do njih ali bi se za ovo inače bio i potrudio.
Ovo je hrvatska burza i pravila na koje smo već oguglali mi na Ingri, hidri, dalekovodu i sl.
Nije lako gledati kako nam prže naše novce ali smo premali za veći proboj i utjecaj na cijenu dionice.
Čekamo 4.-tu godinu pa možda i nešto zaradimo nakon prodaje HT-ovog paketa?
Sretno svima!
po ovoj cijeni kupujem, pa ako Matija i dalje želi rušiti, može [emo_smijeh]
Ovo je hrvatska burza i pravila na koje smo već oguglali mi na Ingri, hidri, dalekovodu i sl.
Nije lako gledati kako nam prže naše novce ali smo premali za veći proboj i utjecaj na cijenu dionice.
Čekamo 4.-tu godinu pa možda i nešto zaradimo nakon prodaje HT-ovog paketa?
Sretno svima!
kako je Zaba u pitanju, ukoliko imate vremena pročitati 10-ke zadnjih postova na ISTT, ako već niste, pa ćete vidjeti što je bila muka, ovo je tek zagrijavanje pred mučenje
..dokapitalizacija po 10kn..cijena na burzi 3kn..dokapit DLKV 10kn cijena 13kn…OPTIMA ima sigurne ugovorene pretplatnike 200000 prihod gpdišnji oko 500 mul.kn s tendencijom rasta..a npr DLKV ovisi oće li il neće ugovorit novi posao..čista lutrija ..ove nelegočnosti ima samo na ZSE…
Interesantno koliko je vec dionica Matija otpustio da nitko nije uspio uci u Top 10. (Interkapital ne brojim)
Očito je prekipavanje uz rušenje cijene, jedva čekam da dođu nove dionice pa će se onda vidjet kolki će prodat po ovoj cijeni
Očito je prekipavanje uz rušenje cijene, jedva čekam da dođu nove dionice pa će se onda vidjet kolki će prodat po ovoj cijeni
bojim se da će tek onda nastati pravi potop…
bojim se da će tek onda nastati pravi potop…
[/quote]
..neće bit potop..bit će obrnuto..pogledaj DLKV doka po 10 a sad trži 40% iznad dokapa..slično će ić i na OPTIMA..
..neće bit potop..bit će obrnuto..pogledaj DLKV doka po 10 a sad trži 40% iznad dokapa..slično će ić i na OPTIMA..
uspoređuješ OPTE i DLKV?!?? [emo_zacudjen]