Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
može li neko suvislo pojasniti što je to bilo prije par tjedana kad je cijena skočila na 7,53 kn? … a onda ovaj slobodni pad 🙁
može li neko suvislo pojasniti što je to bilo prije par tjedana kad je cijena skočila na 7,53 kn? … a onda ovaj slobodni pad 🙁
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
vide se promjene u Top 10, Martic prodaje a Interkapital kupuje. Nije mi jasno zasto on prodaje po 5kn a dionica bi trebala vrijedit minimalno 10 da bi se vjerovnici namirili.
Ovo nije klasično iskrcavanje več se namjerno ruši cijena a iz kojeg razloga volio bi znati.
Opte je trenutno najpodcjenjenija dionica na zse,možete me demantirat al mi prije nađite onu sa manjim P/E omjerom koji je kod opte trenutno P/E 8.72!
nakon izvješća se mogao očekivati mali porast, ali je sada očito na redu unovčavanje dionica upisanih u PSN, ne mogu svi čekati taj famozni oporavak,
i da, cijelo tržište je tada raslo tako da je i to imalo nešto utjecaja,
ali ništa ne brinite, uvijek ima zainteresiranih kupaca po dobroj cijeni[emo_namigusa]