OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pitaj upravu ZAB-e.

rasturanje pa onda lagano cipelarenje. što gore to bolje.

who dares, wins

neka pretumbacija cca 40 000kom na relaciji martić interkapital.

who dares, wins

može li neko suvislo pojasniti što je to bilo prije par tjedana kad je cijena skočila na 7,53 kn? … a onda ovaj slobodni pad 🙁

može li neko suvislo pojasniti što je to bilo prije par tjedana kad je cijena skočila na 7,53 kn? … a onda ovaj slobodni pad 🙁
suvislo ? nema toga na tk. pogotovo ne na ovom kvazi- tk.

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

vide se promjene u Top 10, Martic prodaje a Interkapital kupuje. Nije mi jasno zasto on prodaje po 5kn a dionica bi trebala vrijedit minimalno 10 da bi se vjerovnici namirili.

Ovo nije klasično iskrcavanje več se namjerno ruši cijena a iz kojeg razloga volio bi znati.
Opte je trenutno najpodcjenjenija dionica na zse,možete me demantirat al mi prije nađite onu sa manjim P/E omjerom koji je kod opte trenutno P/E 8.72!

nakon izvješća se mogao očekivati mali porast, ali je sada očito na redu unovčavanje dionica upisanih u PSN, ne mogu svi čekati taj famozni oporavak,
i da, cijelo tržište je tada raslo tako da je i to imalo nešto utjecaja,
ali ništa ne brinite, uvijek ima zainteresiranih kupaca po dobroj cijeni[emo_namigusa]

Optima je na prodaju i to vrijeme do prodaje će ionako brzo proći.

Ali neće ispod 10 kn

Ali neće ispod 10 kn

Nema ovdje govora o unovcavanju dionica iz PSN. Ovdje samo bivši gazda prodaje svoje udjele. Očito se bas i ne sekira za cijenu i količinu novca kad prodaje tak povoljno.

New Report

Close