OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

su izgubili novih 17.000 korisnika u tri mjeseca i da im negine stečaj, unatoč predstečajnoj nagodbi.
imaju 30.000 manje korisnika nego 2008, pa pitam ja sve zbog koga i čega je nastao ovoliki dug?
17.000 u tri mjeseca, ako se trend ubrza do nove godine neće imati korisnika.
Sa 300.000 korisnika, oni su stigli na 194.000

ovakav odljev korisnika izuzetno je alarmantan i dovodi u pitanje ne samo smisao predstečajne nagodbe nego i sam opstanak kompanije [emo_ooooo]
[/quote]
A ovi iz zabe (čitaj Digići) i ovi iz ht (čitaj Švabe) će to sve mirno gledati?
Zar zbilja misliš da su zaba i ht samostalno donijeli te odluke? Luković i Mudrinić?

Cijena je ovakva radi negativnih komentara na ovom forumu inače bi bila 25 kuna. Inače radi odlične turističke sezone treba prodat opte i kupit turiste. A dobre vijesti ćete saznati prekasno.

@miss
o kojim dobrim vjestima se radi -OPTE???

su izgubili novih 17.000 korisnika u tri mjeseca i da im negine stečaj, unatoč predstečajnoj nagodbi.
imaju 30.000 manje korisnika nego 2008, pa pitam ja sve zbog koga i čega je nastao ovoliki dug?

ovakav odljev korisnika izuzetno je alarmantan i dovodi u pitanje ne samo smisao predstečajne nagodbe nego i sam opstanak kompanije [emo_ooooo]
[/quote]

da se danas objavi ponuda ,za preuzimanje optime po 100 kn,vama bi to bio alarmantan podatak.

da se danas objavi ponuda ,za preuzimanje optime po 100 kn,vama bi to bio alarmantan podatak.

citirat ću ti podatke iz koleginog posta pa ti sam ocijeni je ili to alarmantno ili ne:

[emo_vrtimise]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

citirat ću ti podatke iz koleginog posta pa ti sam ocijeni je ili to alarmantno ili ne:
"su izgubili novih 17.000 korisnika u tri mjeseca i da im negine stečaj, unatoč predstečajnoj nagodbi.
Sa 300.000 korisnika, oni su stigli na 194.000"

[emo_vrtimise]

[/quote]

kakve to ima veze kad su pot HT ,a korisnici ko korisnici , mjenjaju mreže, daj malo gledaj bilacu ,jačinu nakon ovog preuzimanja i prati razvoj cjene dionica.

Do 8-9 kn možeš zaradit 20-30% na razlici cjene.

Meni je ovo pozitivan šok, šteta što je već neko vrijeme van fokusa pa je izostala likvidnost.

Kvartalna dobit nakon PSN.Sa ovakvom dobiti godišnje se zaradi 1 kn po dionioci,pa bi s obzirom na to dionica na P/E 10 vrijedila desetak kuna.
Ali kako je ovo prvi pozitivan pomak u budućnosti bi se trebalo očekivati i veća dobit.
Problem je što je i nakon svih PSN performacija BV i dalje negarivan.Dakle,krajem slijedeće 2015.g.bi nam BV mogao na o kn.A onda bi trebalo poraditi na pokriću gubitaka iz predhodnih razdoblja barem per godina uz predpostavku da će godišnja dobit biti cca 2 kn po dionici.I ako se situacija bude tako povoljno razvijala,bolje mislim da ne može,na P/E= 10 uz predpostavku
dobiti po dionici od 2 kn mogli bi kazati da bi tada dionica vrijedila cca 20 kn.
Dakle,dobit od cca 200% u osam godina,naravno ako ovo ne završoi u stečaju.
I zato je bolje biti sa strane i promatrtati razvoj situacije jer u osam godina
bi to donijelo godišnju zaradu od cca 15%.a to je dobra zarada za optimiste.
A ovo je vrlo optimistička verzija.

Ipak,pozitivno poslovanje,je nada da će biti meda i mlijeka,ali bez mene!!!!!!!

Što ako netko ,objavi ponudu za otkup dionica po 10-15 kn, i zatraži od ZABA-Ht da im prodaju svoj udjel.

E&Y i PwC će kontrolirati monopol HT-a i Agrokora

Dobra referenca
“Riječ je o poslovima koji su, zbog ograničenja povjereniku da radi na svim tržištima na kojem djeluje sudionik koncentracije za cijelog mandata, poput pružanja revizorske usluge sudionicima koncentracije, konzultiranja u drugim postupcima spajanja i pripajanja,

Bravo,dobro si shvatio dio mogučeg razvoja.

@miss
Nema se tu što svatiti-normalan slijed događaja.

Pitanje je samo trenutka kada će ova udavača na prodaju , i pod okrilje novog vlasnika.

New Report

Close