možda je ipak patka, koju mnogi žele očerupati, radi par pera za šeširom
[/quote]
mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje
a ako ste vi toliko uvjereni u rast ove dionice ja nudim svojih 1.621 komad OPTE-R-B za 4,5 kuna po dionici, pa vi slobodno zaradite na njima koliko god vi mislite da je za vas dovoljno, ponude mi možete u inbox poslati
[/quote]
vidite dragi kolega, kako se čovjek na brzinu prevari, već danas imate na bidu duplo veću koičinu od ponuđene i na kn višoj cijeni, što je priznat ćete na ovakvoj predstečajuši lijep iznos, koji se može puno pametno potrošiti ovaj vikend na moru, jel’ Vi uopće imate te dionice ?
možda je ipak patka, koju mnogi žele očerupati, radi par pera za šeširom
[/quote]
mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje
a ako ste vi toliko uvjereni u rast ove dionice ja nudim svojih 1.621 komad OPTE-R-B za 4,5 kuna po dionici, pa vi slobodno zaradite na njima koliko god vi mislite da je za vas dovoljno, ponude mi možete u inbox poslati
[/quote]
vidite dragi kolega, kako se čovjek na brzinu prevari, već danas imate na bidu duplo veću koičinu od ponuđene i na kn višoj cijeni, što je priznat ćete na ovakvoj predstečajuši lijep iznos, koji se može puno pametno potrošiti ovaj vikend na moru, jel' Vi uopće imate te dionice ?
[/quote]
dragi kolega 🙂 ne bi stavljao na prodaju nešto čega nisam vlasnik
a moja ponuda za prodaju 1.621 dionice OPTE-R-B koje sam dobio u nagodbi i dalje stoji ako ste zainteresirani slobodno pošaljite poruku. Ali napominjem, da ne bi bilo nesporazuma, one nisu još u redovnom trgovanju na burzi, kao što ste napisali, to s čime se trguje je OPTE-R-A. Ja se nadam da vi onda nećete zaraditi samo za vikend na moru 🙂
lacoste10
ajde stavi, doista sumnjam da će netko moći zabraniti vjerovnicima da prodaju svoje dionice koje su nakon dugog vremena uspjeli dobiti umjesto višegodišnjih potraživanja
izvoli , pročitaj sve i uvjeri se.
http://www.optima.hr/hr/info/investitori/objave-za-investitore/
ma gdje piše da se dionice neće moći prodavati 12 mjeseci?? očito nigdje čim si naveo hrpu linkova bez konkretnog dokaza! demantiraj me i napiši točno koji dokument i koja stranica, ovako je to obično spamanje!
ma gdje piše da se dionice neće moći prodavati 12 mjeseci?? očito nigdje čim si naveo hrpu linkova bez konkretnog dokaza! demantiraj me i napiši točno koji dokument i koja stranica, ovako je to obično spamanje!
[/quote]
Ako se dionice ne registriraju jednu godinu od glavne skupštine kada je odluka
donesena tada se odluka poništava.Ali da će proći možda i više od godinu dana
da se novim dionicama može trgovati.Zašto ne?Prvo prospekt iako možda ne jer se radi o PSN dokapitalizaciji.Očito se prodaja dionica odgađa.Nitko nije spreman
preuzeti lavinu,a to su i ZABA i HT.Kada se odluče na kupnju i to će se dogoditi.Za sada još jedna prevara vjerovnika iz PSN.
IGH,MGMA,INDG iosta priča.DLKV..što će biti pitanje je sad!!!!!!
OPTE uskoro u posebnom režimu?
@nikolson
OPTE uskoro u posebnom režimu?
———————————————–
i kada bi se to trebalo dogoditi?
Koliko transakcija?
Što se čeka sa rezultatima za 2Q.
Uprava??