OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@titus.F

logično. pa nije ovo državna firma u kojoj gazda ne zna što hoće. nova uprava i vlasnici kad sjednu iskorist će brze prstiće ako ih bude i mijenat poslovanje te dizati cijenu. jedino je kod nas logično da ako nešto platiš 10 kn da to isto prodaš za 3 kn.

ovo nije nagovor ni na što. isključivo razmišljanje.

Ekipa sa dionicom od 10 kuna koju će uskoro dobiti bit će im cilj da ju prodaju po 15 – 20 kuna a ne za 1-2 kn

je,je…vidjet ćeš kamo će cijena kad vjerovnici nakon više godina čekanja dobiju priliku dobiti nekakav keš umjesto višegodišnjih dugova na papiru

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

ma kako da ne…

ma kako da ne…

pa što onda ne kupuješ? imaš skoro 8.000 komada na prodaji ispod 5 kn!?!?

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Zato što ti ne prodaješ po 3 kn.

Zato što ti ne prodaješ po 3 kn.

pa ti pišeš da će vjerovnici prodavati po 15-20 kn,a ne 1-2 kn! ako doista misliš ovo što pišeš, onda ti je ovo odlična prilika! ja npr. smatram da će iskipavanje vjerovnika srušiti cijenu na 2-3 kune i tek tada ću kupovati, ali ti si uvjeren da će biti rast na 15-20 kn pa onda iskoristi priliku i kupuj sada po “samo” 5 kn

Ja samo uvjeren u 15-20 kn. Dok ima dežurnih kipera i onih koji mogu prodati još niže neću kupovati.
Kad se krene prodaja čistiti od 9 kuna prema gore ja ulazim.

mislim da je kosor u pravu, barem nakon početka “slobodne trgovine”. vjerovnici su možda već i otpisali potraživanje, a sad će ga imati priliku unovčiti po 40-45% ili manje. ali ga unovčiti. i zatuči dionicu. nakon toga bi mogao početi rast. ja do tada čekam.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=51295
[emo_vrtimise]

mislim da je netko namjerno rusio cijenu da bi mogao kupovati ove nove dionice na 4-10kn , jer to mu je bolje nego da se startalo na 10 kn.

mislim da je netko namjerno rusio cijenu da bi mogao kupovati ove nove dionice na 4-10kn , jer to mu je bolje nego da se startalo na 10 kn.

Da, vidi se koje je ludilo na kupnji…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Up1tDurJfLb77IOzjGUBqg==.pdf

OT-Optima telekom d.d. – pravomoćnost predstečajne nagodbe

New Report

Close