OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bilo bi lijepo kad bi pročitao prospekt i vidio da piše nakon 12 mjeseci od upisa.

to uopće ne piše, nego da je krajnji rok 12 mjeseci inače da dokap nije uspio, a to bi onda značio stečaj… no stečaja za sada neće biti jer će se dokap zasigurno vrlo brzo provesti, vjerojatno u roku 2-3 mjeseca, a tada dolaze milijuni novih dionica na prodaju!

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

@kosor1
neće tu stečaja biti uopće!

@kosor1
neće tu stečaja biti uopće!

Da,stečaja OPTE neće biti.Slažemo se.
I zato se može ulaziti u ovu dionicu dugoročno ,ali po kojoj cijeni.Ne preko četiri/4/ i dokupljivati ako ide niže,recimo da će dno biti dva/2/.I to bi mogao biti dobar posao!!!
Med i mlijeko,da,ali tek poslije strmopiž.enja

@lopina
slažem se…

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

bilo bi lijepo kad bi pročitao prospekt i vidio da piše nakon 12 mjeseci od upisa.

to uopće ne piše, nego da je krajnji rok 12 mjeseci inače da dokap nije uspio, a to bi onda značio stečaj… no stečaja za sada neće biti jer će se dokap zasigurno vrlo brzo provesti, vjerojatno u roku 2-3 mjeseca, a tada dolaze milijuni novih dionica na prodaju!
[/quote]

pročitaj još jedanput prospekt i postaj rečenicu iz prospekta.

pročitaj još jedanput prospekt i postaj rečenicu iz prospekta.

meni je sve ovdje jasno, tebi očito nije pa čitaj…mlatiš praznu slamu i iste priče od 9 kn, a sad je cijena prepolovljena…isto si radio i na DIOKI-u dok nije delistiran i završio u stečaju…zato pusti te prazne priče

@lopina

Ne slažem se s tobom da će biti baš tolika inflacija cijene ali opet nisam ja psiholog za sve vjerovnike OPTE. Malo bi mi bilo neobično da dioničari pogotovo oni koji su glasali protiv PSN daju popust od 60% do 90%. Ali opet… nije isključeno.

opet ona patka stalno izlazi, jel’ to dobro ili loše ?

@Moller,

nije da copram ali sjećam se još kao klinac da je najviše Agrokorovih reklama bilo neposredno prije nego što je otišao u k..hmm…klinac… 🙂

Loki

I prosječno marketinško oko će zamjetiti povećane promidžbene aktivnosti. Koriste se gotovo svi kanali distribucije, što je dobro. Marketing upravlja prodajom i svaka kuna uložena u marketing će se sigurno vratiti. Spotovi, džinglovi, plakati su odmjereni, nisu napadni kao n.p.r. kod B-neta što je također pozitivno. Ove aktivnosti će sigurno povećati prodaju ali treba smišljati nove, jedinstvene “proizvode”! Cijena dionice je pitanje za sebe, ispod 3kn ne vjerujem da će, možda se spusti ispod 4, ali će to dobro iskoristiti “majstori” burze….
Na Optimi mam godinama i nemam ni najmanju primjedbu (za cca 170kn mjesečno barem jedan od 3kompjutera + mob + tablet je cijeli dan na internetu a telefonom razgovara se po potrebi).
Imam nešto dionica OPTE-R-A i nije nagovor na kupnju ili prodaju!

http://www.ictbusiness.info/vijesti/vise-od-1-000-ict-strucnjaka-stize-u-opatiju

Dugoročno ekstra dionica. Kratkoročno davež. Cijena od 4,70 kn prejeftina. Ekipa sa dionicom od 10 kuna koju će uskoro dobiti bit će im cilj da ju prodaju po 15 – 20 kuna a ne za 1-2 kn kako se mnogi nadaju dok ne kupe. Tko hoće jeftinije ušićariti sada mu je prilika.
Ovo nije nagovor na razmišljanje/kupovinu/prodaju ove dionice.

New Report

Close