Predloženo je da se temeljni kapital OT-a poveća sa 28,2 milijuna kuna, na najviše 568 milijuna kuna, odnosno za iznos najviše od 539,8 milijuna kuna .
Imate danas u jutarnjem tekst o OPTIMA- na strani 18-rubrika novac.
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/optimom-ce-ht-upravljati-cetiri-godine-931533
evo tekst iz večernji.
koja smijurija na asku OPTE, čemu postavljati na asku -prodaju jedne dionice na 8,01 kn- ili je to neka oznaka do kuda će se danas počistiti ask???
Moj izlazak san javno objavio i nisan više u OT. Koja je logika da konkurencija upravlja firmom dobro i dobronamjerno? Po meni bi tribali mjenjat dionice OT za HTove u nekom omjeru, davat dividendu koliku već…
Ovdje je sve posve nejasno.
Pa HTu je u cilju da dobro upravlja i da za 4 godine to dobro unovce, da su htjeli izgubit mogli su odma stjerat Ot u stecaj.
Pa HTu je u cilju da dobro upravlja i da za 4 godine to dobro unovce, da su htjeli izgubit mogli su odma stjerat Ot u stecaj.
Je ali dobrim radom OTelekoma pilaju sebi granu na kojoj sjede. Ponavljan, meni ovdje ništa nije jasno… uostalom zato sam i izašao. Sretno svim dioničarima OT.