OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@lacoste10,

Mislim da imaš krivo.
Ne ide: Trgovački sud -> Upis -> Skupština
Već ide: Skupština -> Trgovački sud -> Upis

Skupština sa postojećim dioničarima donosi odluku o dokapitalizaciji i ta odluka onda čeka potvrdu trgovačkog suda i nakon toga počinju teći ovi rokovi.

moguće je da trgovački sud i čeka izvanrednu skupštinu.

bar mislim da je tako, sa ovim pravnim stvarima baš nisam kod kuće…

Loki

@lacoste10,

Mislim da imaš krivo.

Skupština sa postojećim dioničarima donosi odluku o dokapitalizaciji i ta odluka onda čeka potvrdu trgovačkog suda i nakon toga počinju teći ovi rokovi.

Mislim na ročište za potvrdu PSN ,čiji je zahtjev predan na TS 27.11.2013 godine.

Kako će se to provesti ako se ne potvrdi i ne provede upis ,postao sam poziv na glavnu skupštinu i upis, bez toga nema sudjelovanja.

@lacoste10,

Mislim da imaš krivo.

Mislim na ročište za potvrdu PSN ,čiji je zahtjev predan na TS 27.11.2013 godine.

Kako će se to provesti ako se ne potvrdi i ne provede upis ,postao sam poziv na glavnu skupštinu i upis, bez toga nema sudjelovanja.
[/quote]

Da, ali ta izvanredna glavna skupština se odnosi samo na stare dioničare koji trebaju donijeti odluku o dokapitalizaciji…
Tek nakon te skupštine i nakon potvrde PSN od trgovačkog suda se može provesti upis novih dioničara.

Loki

Metronet je poslije započeo i prije okončao PSN ili ja opet krivo nešto vidin??

ne vidis krivo.
Metronet je nagradio svoje dionicare tako da je zamijenio dug u dionice po 100 kuna a Optima po 10 kuna.
Zbog toga bivsi vlasnici u Metroenetu ostaju izad 25% i nemaju probelma sa AZTN

U principu vjerovnici metroneta su nasanjkani

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

@lacoste10,

Mislim da imaš krivo.

[/quote]

Da, ali ta izvanredna glavna skupština se odnosi samo na stare dioničare koji trebaju donijeti odluku o dokapitalizaciji…
Tek nakon te skupštine i nakon potvrde PSN od trgovačkog suda se može provesti upis novih dioničara.

[/quote]

postupak za potvrdu PSN se vodi pod brojem Stpn-354/13
Zahtjev za potvrdu je predan 27.11.2013 godine

@blueman,

al kad ga lupiš onda ga stvarno lupiš.
nominalna OT-a je 10 kn a nominalna Metroneta je 100 kn.
nema nikakve razlike u dokapitalizaciji.

I vjerovnici kod Metroneta nisu ulazili u dokapitalizaciju u količini kao kod Optime
dionice su dobili samo obvezničari i King ICT (koji je vlasnički povezan preko stipe matića)
ostalo je sve refinancirano – i banke i svi ostali.

Loki

@ loki
nemoj pricati nesto o cemu nemas pojma
Nominalna vrijendost nema veze sa nicime.
Od VART je bila 200 kuna pa je spustena na 50.

Niti Metronet ne moze vratiti kredite nista ali su opet usli u kapital po 100 kuna a ne po 10.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ovdje se netko malo zaigrao prije ročišta , a graf kaže do 8 kn..

http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=OPTE-R-A

http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=OPTE-R-A
lakoste@ na osnovu ovog grafa iz linka analiziras ciljeve ? [emo_vrtimise]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@ loki
nemoj pricati nesto o cemu nemas pojma
Nominalna vrijendost nema veze sa nicime.
Od VART je bila 200 kuna pa je spustena na 50.

Niti Metronet ne moze vratiti kredite nista ali su opet usli u kapital po 100 kuna a ne po 10.

E pametno mamino.
Znači drastično je velika razlika da li si za 100.000 kn potraživanja dobio 10.000 dionica OPTE ili 1.000 dionica MTEL.

Uuuu j…..a razlika…

I opet kod Metroneta dobavljači nisu dobivali dionice (osim Kinga).

Loki

vi mislite da nije vrijeme za stječaj ?

New Report

Close