OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sigurno čekaju AZTN pa da objave sve u paketu,navodno su već postigli dogovor samo još pegleju detalje tj. Optima želi zadržat što više benificija kao alternativni operator, sad je to praktički liparenje pred konačni dogovor ako ga već nisu postigli.

Bilo kako bilo, Antiša prodo X kupio.
Nije ovo prebanalan slučaj za AZTN. Puno je love u igri. U svakom slučaju čekaju nas napeti dani.

Ovaj post stvarno ne razumijem, kakva rasprava postoji kad sam ja dao link sa popisom vjerovnika koji treba biti odobren na glavnoj skupštini ?!

dobro dok san bija unutra normalno da san vidija sve u pozitivnom ozračju. sad kad sam vani, lipo san napisao zašto sam vani. Šjor Perlija nebi ulazija s vama u analize pogledajte popis vjerovnika , imate na FINA.hr
U svakom slučaju želim vam sreću, ja je s OT nisan dočeka.

parchy je izgleda navrijeme shvatio da je u krivu, i prodao da minimalizira gubitak, koji ako sam dobro pratio temu nije malen. po meni je to ispravna odluka, jer bi u protivnom ostao duže vrijeme zarobljen unutra. 58 milja dionica?? ova burza neće moći progutati niti 10 %, a kakva će tek biti cijena??!!

Ja ću to ovako postaviti.
Tržišna vrijednost HT= 13 milijardi kn; Prihodi u 2013. : 7 milijardi kn;
Tržišna vrijednost OT (nakon PSN) = cca 560 milijuna kn; Prihodi u 2013.:520 milijuna kn.
Po ovom nekako vidim ili je HT precijenjen ili je OT podcijenjena…

Pa sad računajte šta ćete sa 58 milja dionica 😉

parchy je izgleda navrijeme shvatio da je u krivu, i prodao da minimalizira gubitak, koji ako sam dobro pratio temu nije malen. po meni je to ispravna odluka, jer bi u protivnom ostao duže vrijeme zarobljen unutra. 58 milja dionica?? ova burza neće moći progutati niti 10 %, a kakva će tek biti cijena??!!

Pardon…krivo sam napisao… Tržišna vrijednost OT nakon PSN je 360 milijuna kn… dakle još veći spread u korist OT ili protiv HT-a !

@Perilija
nije zanemariva baza korisnika koliku ima OT , nekih 210 000 što je velik kolač.
Može li se netko sjetiti kad je zadnji put vidio reklamu na TV-u za njih? Ja baš i ne. Za nekog tko se ne reklamira i koga stalno napadaju da će propasti baza korisnika je još uvijek stabilna visoko.

munjikis nije mi bistro cemu pricas.sve sta san reko je da san izasa. moze vam u prilog ici da 15000 komada po 6.5 prosjek izlaza nije srusilo cjenu puno. uostalom neko je kupovao uredno po 6+ kn. sve ca reko da san izasa i naveja razloge. vama sritno. inace PTKM je danas na do 80 bila jako zaninljiva. Vrime ce pokazat koliko san falija a koliko pogodija.

Gospon Parchy… vi ste rekli da ste izašli i uz to iznijeli niz netočnih informacija. Vrijeme će pokazati zašto.

Ja sam svojih par tisuća iskrcao. Zašto? Skeptik san prema PBN, u stvari pitanje je duga prema gospodinu Martiću. Dotični gospodin je prikazao potraživanje od 600 miliona u PSN i tako ispada nakon otpisa da bi on htio kao najveći vjerovnik zadržati vlasništvo na OT a to baš i ne bi išlo. To je razlog mog odlaska iz OT. Neznan šta se dešava, a vijesti nema šta mi nikako nije drago.
Svima koji su unutra sretno, rulet se vrti

@parchy

razlog koji si naveo je jednako netočan u svojoj osnovi koliko i razlog da OPTE isplati dividendu.

meni se čini da tu dva frenda prodaju jedan drugome … 🙂

@Perilja

najbolje ti je živit u uvjerenjima, još ako moš izaberi ona koja ti pašu.
[emo_namigusa]

New Report

Close