sramežljivo je to. petak je dan za kupnju. sve ispod 7 je poklon,a za više treba imati i m..a malo.
Kosor
To je tvoja prognoza bas kao sto je ono moja.
Tvoja glupost nije nista manja od moje!
I te dionice su neciji novac, pa nisu ih isprintali na smir papiru.
Ljudi koji su ulozili novce u obveznice pretpostavljam da nisu totalni idioti.
Kosor
To je tvoja prognoza bas kao sto je ono moja. Tvoja glupost nije nista manja od moje!
ne, moj post je obrazložen i potkrijepljen linkom gdje se puno toga može provjeriti, a tvoj je obično drukanje s ciljem da skuplje prodaš svoje dionice OPTE!
Kosor
To je tvoja prognoza bas kao sto je ono moja. Tvoja glupost nije nista manja od moje!
ne, moj post je obrazložen i potkrijepljen linkom gdje se puno toga može provjeriti, a tvoj je obično drukanje s ciljem da skuplje prodaš svoje dionice OPTE!
[/quote]
@kosor1,
ajde ne muči se.
kad sam ja to pisao prije skoro godinu dana (na osnovi prve dokumentacije od PSN) svi su se smijali i tvrdili da je izvrsna firma i da će svi ti manji dugovi biti poplaćani do zaključka PSN.
ok, moram priznat neki ti dugovi jesu poplačani, ali broj novih dioničara na razinama 5.000 – 50.000 dionica je povelik.
i zato bi vama koji su unutra baš trebalo biti u interesu da je cijena dionice u ovom trenutku niska.
jer ako novopečeni dioničar (i neiskusan na burzi) pogleda burzu i vidi da je dionica recimo 7,5 ili 8 zaključit će da može dobit odmah 75 – 80% svog duga (ok mi znamo da ne može jer nema toliko likvidnosti, ali on to ne zna)
zvuči isplativo…
ali ako je dionica 5 – 6 kn.
znači da se mora odreć skoro pol svog duga, pa će vjerojatno odabrat čekanje ako mu novci baš hitno ne trebaju…
Ključno u ovoj priči je kako ZABI malo fali da postane većinski vlasnik, povrati svoje dugove i još zaradi x2 ili x3 jer sve ispod toga je banksterima sića za burek. Još je interesantnije što je RH u EU i što je ovo priika za ulazak u EU tržište na mala vrata svjetskih telekoma (Rusija, Kina, Indija i dr.). [emo_namigusa]
Opte u kombinaciji sa Zaba Ht postaje ipak drugacija firma sa novim omjerom snaga i zelja. Razvoj IT industrije sa prikacenim gadgetima poput bankarstva, distribucije električne energije sutra mozda neki vidovi maloprodaje široke potrošnje diktirat ce uspješnost i opstojnost kompanije.
ovo je win-win situacija za sve.
http://www.optima.hr/hr/info/investitori/objave-za-investitore/
uprava -obavjest datuma ročišta?????
Opte u kombinaciji sa Zaba Ht postaje ipak drugacija firma sa novim omjerom snaga i zelja. Razvoj IT industrije sa prikacenim gadgetima poput bankarstva, distribucije električne energije sutra mozda neki vidovi maloprodaje široke potrošnje diktirat ce uspješnost i opstojnost kompanije.
ovo je win-win situacija za sve.
http://www.optima.hr/repository_files/file/835/
vrijeme im je da objave datum ročišta za potvrdu PSN na TS.
ne kužim kakve veze ima datum objave ročišta. Optima je dala prijedlog, svi su ga prihvatili i to je već sad ukalkulirano u cijenu. Šta se mijenja kad se objavi taj datum ?!
@Perilja
ne kužim kakve veze ima datum objave ročišta. Optima je dala prijedlog, svi su ga prihvatili i to je već sad ukalkulirano u cijenu. Šta se mijenja kad se objavi taj datum ?!
—————————————————————-
Mijenja se uprava , HT preuzima upravljanje , a ZABA i Ht su večinski dioničari.