najlipse u clanku je kako ce Zabi falit 0.6 % da ima 50%+1 dionicu….
he he pametnome i previse, ne dosta.
tribat ce kupit caa 500000 dionica.
A zašto je bitno koliko dionica fali ZABA-i?
fali znaci nedostaje a oni govore da zabi fali jos 0.6% za vecinski udio u optimi sto i ima smisla ali osobno ne vjerujem da ce kupiti tih 0.6% odma sutra i rjesit sve.. dugorocno nema razloga da ne kupe jos 500000 dionica i postanu vecinski vlasnici
logike ima sigurno ali nisam toliko upoznat sa ovom dionicom niti imam dionice optime ali za one koje imaju mogu samo reci da su napravili dobar posao..
Zadnje financijsko izvjesce je pokazalo ozbiljan zaokret u poslovanju. Niti u jednom izvjescu dosad nisu imali toliko novca na racunu pa i kad su imali vise korisnika.
Ulaskom novih – velikih dionicara u strukturu napredak ce se zasigurno nastaviti.
Moja procjena je da ce i onaj strucnjak sto je izvjesio 10 000 komada na 21,00 kn vrlo brzo pomaknuti prema gore.
Ne vidim logiku zašto bi kupovali još tih 0.6% kada i ovako ne žele upravljati s OPTE nego to nude HT-u…
Ivane godino , nemos sve vidit. Zamisli da sve vidis i prepoznajes logiku.
Eto ja nevidin logiku da ti nemos vidit?
Dnevni limiti trgovanja
Razred 2
Prosječna 6,66
Minimalna 5,66
Maksimalna 7,66
Zadnje financijsko izvjesce je pokazalo ozbiljan zaokret u poslovanju. Niti u jednom izvjescu dosad nisu imali toliko novca na racunu pa i kad su imali vise korisnika.
Ulaskom novih – velikih dionicara u strukturu napredak ce se zasigurno nastaviti.
Moja procjena je da ce i onaj strucnjak sto je izvjesio 10 000 komada na 21,00 kn vrlo brzo pomaknuti prema gore.
još ceš se nacekat dok dodje na 21kn….
daj ne piši gluposti, umjesto dugova izdaje se oko 54.000.000 novih dionica po 10 kn pa će velika većina manjih i srednjih vjerovnika (pogledaj listu od nekoliko stranica s imenima vjerovnika!!!!) pokušati unovčiti svoje nove dionice i dobiti keš koji nisu mogli redovno naplatiti! mnogi od njih pristat će i na veće diskonte prilikom prodaje svojih novih dionica, tako da je realno da OPTE duže vrijeme neće preko 8 kn, a kad počne jača rasprodaja novih dionica očekujem pad na 5-6 kn
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/tAAsXrhK4z28pL7okov2DQ==.pdf