graf je bull run, to svi vide. Stvara se neka euforija i to je ok.
Meni samo nije jasno da nitko ovdi ne komentira da li možemo oćekivati dividendu od cca 2 Kn po dionici.
graf je bull run, to svi vide. Stvara se neka euforija i to je ok.
Meni samo nije jasno da nitko ovdi ne komentira da li možemo oćekivati dividendu od cca 2 Kn po dionici.
Iskreno ću Vam reći da me ovaj Vaš komentar veoma nasmijao, ali iskreno! [emo_palacg]
Inače bi nekoga tko napiše ovakav komentar odmah poklopio, ali sada me baš zanima na temelju čega mislite da bi OPTE mogao isplatiti dividendu?
Pa Vas molim da mi malo elaborirate.
Iskreno ću Vam reći da me ovaj Vaš komentar veoma nasmijao, ali iskreno! [emo_palacg]
Inače bi nekoga tko napiše ovakav komentar odmah poklopio, ali sada me baš zanima na temelju čega mislite da bi OPTE mogao isplatiti dividendu?
Pa Vas molim da mi malo elaborirate.
[/quote]
Mislim da sam te nasmijavao kada sam “drukao” da se kupuje po 6 Kn. Sad je 8 Kn ako dobro vidim. Dosta sam te nasmijavao. Sada si valjada uvatija zalet pa moš sam dalje…
da se nije koji fond uključio u kupnju? Navodno nesmiju kupovat dionice nerješenih predstečajnih nagbi, a kako je ovdje sve čisto, nema razloga za apstinenciju.
[emo_smijesak]
Okrenut ce se to brzo kad se ozbiljno krene prea gore. Ovo je jos uvijek puzajuce. Firma ima potporu dva velika vjerovnika i to je ono sto je bitno. Kako oni vole zaraditi onda nema zime da se nece i potruditi.
zašto mislite da se banci žuri? zaba je već više od 10 g. vlasnik istraturista, stalno se spekuliralo o prodaji, od delistinga prošlo 7-8 mjeseci, a nikakvog niti zbora niti tora o prodaji?!
Sumnjam da obrazac Istraturista moze biti reprezentativan za sve PSN gdje je zaba u pitanju. Iskreno nije mi poznato poslovanje IT.
Optima je ziva i zivom treba ostati odnosno jos zivljom. Za to postoji prilika. Ako je se ne iskoristi ode sve u dim.
mozda zaba ima puno naakumuliranih novaca od kamata po svicarcima pa im je ovo svejedno . Malo se zezaju da ne bude dosadno.
Bez zdravih banaka nema rasta gospodarstva jer one daju poluge za pokretanje price. Ovdje je slucaj da su poluge postavljene i sad treba stati netko tezak na krak poluge da pogura.
da se nije koji fond uključio u kupnju? Navodno nesmiju kupovat dionice nerješenih predstečajnih nagbi, a kako je ovdje sve čisto, nema razloga za apstinenciju.
niti se uključio, niti će se uključiti
Iako san veliki fan ove dionice jedno me frustrira.
Kako to da NIKO NIKADA ne prića o preuzimanju ili prodaji tvrtke. Čudan taj NIKO, čudan.
Ujedno o mojin idejama za dividendu sada kada više nema duga – pa tribalo bi par Kuna sest po dionici? Točno??!!??
I da vezano za dividendu kada se firma dotjera možda se onda bude prodavala??!!??
Ajmo koju argumentiranu ideju.
thX
Iako san veliki fan ove dionice jedno me frustrira.
Kako to da NIKO NIKADA ne prića o preuzimanju ili prodaji tvrtke. Čudan taj NIKO, čudan.
Ujedno o mojin idejama za dividendu sada kada više nema duga – pa tribalo bi par Kuna sest po dionici? Točno??!!??
I da vezano za dividendu kada se firma dotjera možda se onda bude prodavala??!!??
Ajmo koju argumentiranu ideju.
thX
A ovdje sve lijepo piše.
http://www.seebiz.eu/sto-ce-donijeti-konsolidacija-ht-a-i-optima-telekoma/ar-78464/
Samim time, u tom slučaju došlo bi i do konsolidacije financijskih izvještaja HT-a i Optima Telekoma, pri čemu bi kombinirana kompanija imala oko 7,3 mlrd HRK prihoda od prodaje, 3,2 mlrd HRK EBITDA, 1,5 mlrd HRK neto dobiti, uz negativni neto dug zbog HT-ovih zaliha novca i novčanih ekvivalenata (bez potencijalnih sinergija).
Ima netko web od TS ,gdje se mogu pogledati zakazana ročišta i datumi..